Resolved! Solved

Original topic:

Değerli arkadaşlarım bi bakar misiniz lütfen

(Topic created on: 05-27-2024 10:05 PM)
340 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Değerli arkadaşlarım biz burada bir aile gibiyiz sizlere bir konuyu açıklama gereği duydum telefon siparişlerim de ve kılıf siparişlerim de ya da kulaklık vs siparişlerim de sizlere sürekli bilgi veriyorum sipariş verdim siparişim hazırlanıyor siparişim kargo ya verildi siparişim dağıtıma çıktı vs şeyler paylaşıyorum bu birazcık işin espirisi ve latifesidir ben bu form'a renk katmak için başlıyorum amacım gösteriş yapmak asla değil herkezin takıntılı olduğu ilgilendiği şeyler vardır form da ki de çoğu kişi hep güncellemeri paylaşır şu güncelleme ne zaman gelecek vs diye yani anlatabilmişimdir umarım 
19 Comments
Solution
Diğer
Haklısınız hocam
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
👍👏👏👏
Solution
CGRZBN
Expert Level 4
Diğer
Sen aynı şekilde devam et. Sayende herkes süreçleri görmüş bilgilenmiş oluyor. Ben hatta bu söylediğin durumla ve seninle ilgile esprili paylaşımlar da yapıyorum.. Senin sayende bilgilenip benim sayemde de biraz gülümsüyolar 😅
Anonymous
Not applicable
Diğer
😂😂
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Biliyorum kardeşim kendi adıma 😊 bu arada, tekrar hayırlı olsun yeni cihaz. Kamera vs. paylaşımlar bekliyorum 😁 A55 ile aynı karede kamera kıyaslamaları da hoş olurdu imkan olursa
Solution
Diğer
Renk katiyorsunuz foruma zaten 😃
Solution
Diğer
Sen olmazsa aynı şeyler güncelleme pil biraz değişiklik gerek
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Onur bu açıklamayı yapman gayet yerinde oldu bence en azından rahatsız olan bazı arkadaşlar tırnak icinde söylüyorum bir cevap niteliğinde olmuş oldu
Anonymous
Not applicable
Diğer
.