cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Casper vıa x40 vs Galaxy A16 hangisi tercih edilmeli

(Topic created on: a week ago)
50 Views
kerim730_exynos_A35
Expert Level 5
Options
Diğer

Bir tanıdığıma alacağız casper vıa x40 bim e gelmiş a16 ile fiyatları neredeyse aynı özellikleri de benzer vıa x40 ın yorumları falan da iyi 

Tasarımı da a16 ya göre daha güzel

Vıa x40 almak mı daha mantıklı a16 mı

Vıa x40 epey linki: 

image
Casper vıa x40 

81 Comments
RaGoN
Active Level 9
Diğer
A16 tabiiki
Diğer
Eminmisiniz
Diğer
Bu arkadaş Samsung'u savunuyor her konuda. Yine de A16 daha mantıklı olabilir. Casper'ı bilgisayarda tavsiye ediyorum ama akıllı telefonları nasıl bilmiyorum
FurkanA345G
Expert Level 3
Diğer
Telefon alma aldırma telefonunu kullandım burnumdan getirdi sonra Samsung aldim
RaGoN
Active Level 9
Diğer
İşlemcileri gördüğüm kadarıyla ikisinde de Helio G99 var. Samsung'da optimizasyon daha iyi olacaktır. 6 yıl güncelleme garantisi var. Casper'ın güncelleme konusunda bir vaadi var mı bilmiyorum. Casper, Reeder, General Mobile gibi firmaların telefonları genelde fason üretim olur. Gionee, Doogee gibi Çinli markaların telefonlarına kendi logolarını basıp satarlar. Benim gözümde benzer özelliklerde X marka Android bir telefon, Samsung'daki muadilinden yüzde 30 falan daha ucuz olmalı ki Samsung yerine tavsiye edilebilir olsun. Aynı fiyata aynı özelliklerde Samsung varken başka markaya bakılmamalı diye düşünüyorum.
Diğer
6 yıl sonra o güncellemeleri ile a16 kullanılamaz hale gelir ama yinede a16 mantıklı gibi
eros09
Active Level 6
Diğer
Daha önce casper kullandım bi süre sonra kasmaya başlıyo bence samsung al
Diğer
Daha önce kullanmadım ama kağıt üzerinde iyi duruyor
Kazikate
Expert Level 3
Diğer
Casperdan uzak dur her konuda. A16 al geç.