cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro Koku Sorunu

(Topic created on: a week ago)
178 Views
Lushyy
Active Level 10
Options
Diğer

image

image

4 gün önce aldım. İlk 3 gün ya koku yoktu ya da dikkat etmedim. Az önce kapağı açıp kulağıma takacakken bi koku aldım ve kutusunu koklayınca kutudan plasti.k kokusu geldiğini far k ettim. Kulaklıklardan ise yanık saç kokusu geliyordu. Kokular ağır değil ancak var yani.

Sanki bataryadan yada kimyasal birşeyden geliyormuş gibi düşündürüyor.

Buds 3, Buds 3 Pro sahibi kişiler ya da bu durumdan haberdar kişiler beni aydınlatırsa sevinirim, bu kokunun kulaklıklar şarj olurken oluşması doğal mı? Yoksa cihazda bir sorun mu var?
7 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Hepsinde aynı durum mevcuttur 😊
Lushyy
Active Level 10
Diğer
Senden yorum almak güzel Alfa hocam. Koku normal kullan diyorsun yani? 😀
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Kullanabilirsin sorun yok daha önce 2 tane değişim oldu Samsung servisinde 2 sinde de kokuyordu şuan kullandığım sorunsuz oda kokuyor hatta arkadaşımda da var oda aynı 😊
Lushyy
Active Level 10
Diğer
Kimyasal değilse çokta sorun değil, cildim hassas zaten, bir sorun olursa kulağım hemen kızaracaktır. Ordan anlarız kimyasla olup olmadığını. Umarım dediğiniz gibi normaldir. Teşekkürler. 😊 🙏🏻
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Detayına sahip değilim o kadar ama o dediğin şeylerin hepsi her buds 3 ve buds 3 pro da mevcut yani o konuda için rahat olsun 😊 Rica ederim 🙏
Yarda
Active Level 1
Diğer
Aynı koku bende de var benim **bleep** ettiğim kulaklığın silikonlarından geliyor zamanla geçer bence
Lushyy
Active Level 10
Diğer
Sağol kral, bende daha dikkatli koklayıp bi bakacağım. Teşekkürler Umarım geçer dediğin gibi. 🙏😊