cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bu VPN'ler Kıytırık! Uzak Durun...

(Topic created on: 08-08-2024 05:25 PM)
977 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Dostlar ülkemizde VPN kullanımı inanılmaz derecede arttı. Bilinçsiz herkes saçma önerilerde bulunup babasının malı gibi ürünü savundu. 

image

Kendim bir konu hazırlamak yerine sizlere bir video önerecek kendiniz izleyerek daha detaylı öğrenim sağlayabilirsiniz

image

Görünen VPN'ler Güvenilirlik sıralamasıdır. F sıralamasında olan VPN'ler hakkında iyi bilgiler bulunmuyor dostlar

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Telecaster
Active Level 6
Diğer
Ben warp kullanıyorum cloudflare ın ürünü

View solution in context

0 Likes
Solution
Diğer
Hotspot shield güvenli midir?

View solution in context

39 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Şimdide youtube linkini silmişler. Modlar sana kafayı taktı herhalde hocam. Sana önerim linki yorumlarda paylaşman.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam duruyor1723127300111_1723127300104_0.jpg
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Sayfayı yenile istersen bende yok çünkü.1723127335629_1723127335620_0.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
Şimdi gitt
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Şimdi gittimi demek istedin.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet hocam şimdi gitti sayfayı yenileyince 😂🙏🏻
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Hocam ücretsiz plan olarak proton,windscribe ve adguard vpn arasından hangisini önerirsiniz. Bugüne kadar proxy sunucusu ve bazı vpn'ler kullandım. Proxy, Vpn kadar haliyle güvenli değil. İnstagram'da hâlâ açılmadığına göre birde bu vpn'ler ile bir denemek istiyorum. Vpn kullanırken nelere dikkat etmem lazım bu 2 sorumu cevaplarmısınız 😀
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Bende proton düşünüyorum ama mulvadd ücretli iken protonun ücretsiz olması merak uyandırıyor. Herhalde diğer ücretsiz vpn'lere göre kötünün iyisi diyebiliriz proton için. Daha önceden proton'dan kötü d-f listesindeki gibi vpn'lerde kullandım. Ama bu video'daki listeyi görmem değişim için iyi oldu 😁
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam o 3'ünü de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Windscribe ve Adguard harikadır Windscribe McAfee'ye bağlıdır. Adguard ve Proton ise açık kaynaklıdır