cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Blackmagic Camera Uygulaması Samsung Galaxy cihazlara geldi 📱👇

(Topic created on: 06-25-2024 03:18 PM)
900 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

En gelişmiş özelliklere sahip olan Blackmagic Camera uygulaması, Android'e geldi. Şu an için Samsung ve pixel telefonlara destek sunuluyor.

image

image

image

Blackmagic Design, Blackmagic Camera uygulamasının Android için kullanıma sunulduğunu açıkladı. Uygulama desteği bu ekosistemde şu an için sadece Samsung Galaxy ve Google pixel telefonlarına yönelik. Dijital film özellikleri ve kontrolleri sunan, televizyon ve film prodüksiyonu yeteneklerini geliştiren Blackmagic Camera for Android uygulamasını buradaki link aracılığıyla indirebilirsiniz

Uygulama, akıllı telefonları dijital film kameralarına dönüştürerek kare hızı, deklanşör açısı, beyaz dengesi ve ISO’nun tek dokunuşla ayarlanmasına olanak tanıyor ve 8K’ya kadar formatlarda video kaydı destekliyor.

Uygulama, **bleep** ayar ayarlamaları için sezgisel bir arayüze sahiptir ve durum göstergeleri, histogram ve odak zirvesini içeren bir baş üstü ekranı (HUD) içerir. Kullanıcılar ekrana dokunarak otomatik odaklama yapabilir, 16:9 veya dikey formatta çekim yapabilir ve izleme ve ses kontrolleri gibi gelişmiş ayarlara kolayca erişebilir

Kullanıcılar, medya sekmesi aracılığıyla, kliplere göz atarak, kaydırarak ve inceleyerek medyayı zahmetsizce yönetir. DCIM klasörüne bağlantı kurabilir, Blackmagic Cloud’a yükleyebilir ve doğrudan DaVinci Resolve projelerine senkronize edebilirler

Kullanıcılar, ücretsiz bir Blackmagic ID ile küresel proje ekipleri arasında proje kitaplıklarını organize edebilir, ortak çalışanları davet edebilir ve proxy’ler ve yüksek çözünürlüklü orijinaller de dahil olmak üzere medyayı sorunsuz bir şekilde senkronize edebilir

Android için Blackmagic Camera uygulamasının özellikleri

• Uyumluluk: Samsung Galaxy ve Google Pixel telefonlar
  • En Boy Oranları: 16:9 ve dikey (gizli mod mevcuttur)
  • Video Formatları: Otomatik proxy oluşturmayla H.264 ve H.265
  • Kontroller: Kare hızı, enstantane hızı, pozlama, beyaz dengesi, renk tonu, renk alanı
  • Özellikler: Odaklanma yardımcısı, zebra, çerçeve kılavuzları, histogram
  • Kayıt Seçenekleri: Günün saati/çalışma süresi, zaman kodu
  • Ses: VU veya PPM ölçüm cihazları
  • Medya Yönetimi: Küçük resim görünümü, temizleme aracı, dosya ayrıntıları
  • Entegrasyon: Blackmagic Cloud, DaVinci Resolve
  • Paylaşım: Telefona kaydedin, otomatik senkronizasyonla Blackmagic Cloud aracılığıyla paylaşın
Kaynak: Tekno Burada 

Resolved!
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Ya Orası doğru Tolga, Aslinda Bu Uygulamayı Kısaca Özetleyeyim.

Bilindiği Gibi Apple'da Pro Mod Bulunmamakta Fotoğraflar üzerinde Oynama Yapmaya Yarıyor, Bu Uygulama dışında da Sisteme Ek İOS 18 Kamera Özelleştirme Uygulaması geldi ama Bu Uygulama da Uzun süredir apple'da Vardı. Günümüzde Andorid'e de Geldi demek ki.

Pro moddan Fazla Şey sunmuyor. Yine de Yüklemek ve Test Etmek gerek.

Stok Uygulamaya Göre ney sunuyor diye.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Deniz ben kurdum uygulamayı kurulabiliyor ama benim cihazım desteklemiyor maalesef devreye girmiyor 1719319905238.jpg1719319905302.jpg1719319905438.jpg
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Bi ara Denerim Kardeşim ben. Deneyimlerini Yazarım o zaman.

Şuanda Sıkıntı Oluyor Olabilir,
apple Uygulamasıdır Normalde zaten.
Anonymous
Not applicable
Diğer
hatta uygulamada şöyle bir özellik varmış ben ona eklememişim konuya mesela dünya genelindeki profesyonel fotoğraf ve video çeken kişiler ile gerçek zamanlı olarak iletişim kurabiliyormuşum uygulamayla yani profesyonel kullanıcılarla
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ooo iyi o zaman 🤩
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler 😊👍
Anonymous
Not applicable
Diğer
Her Samsung cihaza gelir mi acaba ?
Anonymous
Not applicable
Diğer
apk ile kurup denemen gerekli
Anonymous
Not applicable
Diğer
Denerim bir ara da kamera performansını artırır mı ama ?
Anonymous
Not applicable
Diğer
denemedim bilmiyorum