cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby Türkçe Dil Desteği Hakkında Son Gelişme Resmi Bilgi 😍

(Topic created on: Wednesday)
86 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

Bixby ile ilgili son zamanlarda çok gönderi açılıyordu ve bu durum hakkında en yetkili kişi olan bixby moderatörüne ilettim ve moderatör tarafından son verilen resmi cevap bu şekildedir .

image

Arkadaşlar umarım bixby Türkçe dil desteği gelir diyelim ben sizin önerinizi ilettim umarım her şey istediğimiz gibi olur 🙏

Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Bende gelmeyeceğini inanıyorum çünkü daha önce 4 yıl önceden ilettim net bir cevap alamamıştık
LordTaiLo
Active Level 10
Diğer
Ellerine sağlık…

İnşallah dikkate alırlar, almazlarsa her gün yazmaya devam… 👏👏
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Ben sizler uğraşıyorsunuz diye yazmak geldi içimden ilettim ama korede popüler değilim, korede popüler olan üyenin her önerisi dinlenir ve uygulanır ❤

Buradaki popülerliğim maalesef yok orada .Yani ne kadar dikkate alınır pp mi ss alıp paylaştım umarım dikkate alırlar diyelim 🙏
LordTaiLo
Active Level 10
Diğer
Bu da bir şeydir..
Bizim modlar da sadece üyelere uyarı mesajları atsın.. 😂😂
Diğer
🫡🫡.1745432659875.gif
Artisit34
Active Level 8
Diğer
Baktığınız zaman artık gemini bence bixby den çok daha fazla yetenekli o yüzden ben bixby e gerek yok diyorum

Zaten one ui 7 ile birlikte artık kapatma tuşunu uzun tutunca bixby değil gemini açılacak yani aslında bixby e veda etme sürecine girdik.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Sizlerde haklısınız gemini baya ise yarıyor, bazı members üyeleri çok istediklerini gördüm iletmek istedim oneri olarak 😊
Azer50
Active Level 7
Diğer
Sizce S23 Ultra'ya One UI 7 ne zaman gelir?
Diğer
Yeri mi burası 😂 ?
Azer50
Active Level 7
Diğer
Reis dur araya sıkıştırdım 😂