cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bir Forum Biz Çıkaracağız Artık...

(Topic created on: 06-21-2024 08:46 PM)
448 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Ey modlar! Size kızgın onlarca insan var. Bir kez de işinizi doğru düzgün yapın. Yetişemiyoruz bahanesiyle gelirseniz çağımıza uygun teknolojiler kullanın mesela...

Bu gidişle bu kadar kızgın insan toplanıp kendi forum sitelerini oluşturmaya çabalayacaklar. Daha sakin, daha disiplinli, daha huzurlu bir ortam...

Unutmayın ki bu forumda geliştirici kaynıyor. 2 3 geliştirici toplanıp, sizin sinir krizi geçirttiğiniz insanları toplayıp sizden daha iyi iş yapan bir forum açmak zor değil. Yakındır...

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Size önemli bir şey söylemeliyim. Bu iyi bir haber değil! Forumu araştırdım. Bu Naberlerden bir sürü var. Aşağıya bırakıyorum. Bunlarinin çoğunun başında da "Members_....." falan geçiyor. Peki biz bunu members'a yazarsak ne olur? Bom! Members'a "Members_" yazdım ve sonuç. Binlerce hesap. Yazın sizde görün. Bunların hepsi büyük bir olaya hazırlanıyor gibime geliyor. Biraz saçma bir durum ama öyle sanki. 1718992385901.jpg1718992469719.jpg1718992469763.jpg

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Herkesin burada en fazla bir hesabı olmalı. Yoksa önüne gelen herkes istediği kadar hesap açarsa burası artık katlanılmaz hale gelir.
Bildir seçeneğinin neredeyse hiçbir işlevi yok, bari bir spam filtresi olsa

View solution in context

30 Comments
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
vallahi ne güzel olur🥰
Anonymous
Not applicable
Diğer
haklısın kardeşim 🙂👍
Solution
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Size önemli bir şey söylemeliyim. Bu iyi bir haber değil! Forumu araştırdım. Bu Naberlerden bir sürü var. Aşağıya bırakıyorum. Bunlarinin çoğunun başında da "Members_....." falan geçiyor. Peki biz bunu members'a yazarsak ne olur? Bom! Members'a "Members_" yazdım ve sonuç. Binlerce hesap. Yazın sizde görün. Bunların hepsi büyük bir olaya hazırlanıyor gibime geliyor. Biraz saçma bir durum ama öyle sanki. 1718992385901.jpg1718992469719.jpg1718992469763.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
Önceden; gerekli aksiyonları alıyoruz vs. cevaplar veriyorlardı, artık hiçbir şey söylemiyorlar ve yapmıyorlar
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ne aksiyon be üff
Anonymous
Not applicable
Diğer
Forumda harbi iyi aksiyon dönüyor hocam. Botlarla iyi bir aksiyona girisiyoruz zaten
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ya da bir süre aktif durup sonradan uykuya dalan hesaplar. Yeniden uyanadabilirler
Anonymous
Not applicable
Diğer
Dikkatimi çeken şey hepside acemi seviye hocam. Yani ya çok uzun süredir uyutulan hesaplar. Ya da gerçekten tek kişi bile olsa büyük bir patlama gerçekleşecek gibi
Anonymous
Not applicable
Diğer
Dertleri ne acaba. Tamam düzen bozuluyorda yani **bleep** olarak bozuluyor. Kimse sevmedimi olm sizi demek gerek