cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bilgisayardan Telefona İNTERNET AKTARMA (Bilgisayar>Telefon)🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

(Topic created on: 11-21-2021 10:40 AM)
1546 Views
Vanli065TabA7veA13
Expert Level 1
Options
Diğer
Arkadaşlar Dün aynı bu konuyu açtım ama Siz Telefondan Bilgisayara olarak anlamışsınız.
Benim sorunum Telefonun Wİ-Fİ si Açılmıyor. Bilgisayarın internetini Telefonda Kullanmak için diyorum.
Bir adet USB Kablo ile İnternet aktarmak istiyorum.
Bilgisayarım Windows 11.

Herkese iyi günler.😊😊😊😊😇

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba VanlıYEDEK065TabA7,

İnternet Windows Wi-Fi üzerinden diğer cihazlarla paylaşarak mobil etkin noktanıza dönüştürebilirsiniz. Wi-Fi, Ethernet veya hücresel veri bağlantısını paylaşabilirsiniz. Bilgisayarınızın hücresel veri bağlantısı varsa ve bunu paylaşırsanız veriler mobil İnternet tarifeniz üzerinden kullanılır.

• Başlat düğmesini seçin ve ardından İnternet Ayarlar > etkin & etkin >seçin.
  • İnternet bağlantımı üzerinden paylaş için paylaşmak istediğiniz İnternet bağlantısını seçin.
  • Üzerinden paylaş seçeneği için Wi-Fi veya Internet üzerinden bağlantınızı nasıl paylaşmak Bluetooth. Wi-Fi ve varsayılan genellikle daha hızlıdır.
  • Düzenle'> Kaydet'e yeni bir ağ adı, parola ve ağ > girin.
  • Mobil etkin nokta'ya bağlan'a .
  • Diğer cihazda bağlanmak için o cihazdaki Wi-Fi ayarlarına gidin, ağ adınızı bulup seçin, parolayı girin ve bağlanın.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

7 Comments
Bthn_
Active Level 8
Diğer
Bthn_
Active Level 8
Diğer
Umarım işine yarar
Diğer
Teşekkür ederim.😊😇
0 Likes
usta55
Active Level 7
Diğer
Link paylaşmak serbestmi oldu
0 Likes
teremya16g
Active Level 8
Diğer
Ooo uyumlu win 11 and 11
Diğer
Uyumlu değildi Not defteriyle İzin vermeyen şeyleri sildim.🤭🤭
0 Likes
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba VanlıYEDEK065TabA7,

İnternet Windows Wi-Fi üzerinden diğer cihazlarla paylaşarak mobil etkin noktanıza dönüştürebilirsiniz. Wi-Fi, Ethernet veya hücresel veri bağlantısını paylaşabilirsiniz. Bilgisayarınızın hücresel veri bağlantısı varsa ve bunu paylaşırsanız veriler mobil İnternet tarifeniz üzerinden kullanılır.

• Başlat düğmesini seçin ve ardından İnternet Ayarlar > etkin & etkin >seçin.
  • İnternet bağlantımı üzerinden paylaş için paylaşmak istediğiniz İnternet bağlantısını seçin.
  • Üzerinden paylaş seçeneği için Wi-Fi veya Internet üzerinden bağlantınızı nasıl paylaşmak Bluetooth. Wi-Fi ve varsayılan genellikle daha hızlıdır.
  • Düzenle'> Kaydet'e yeni bir ağ adı, parola ve ağ > girin.
  • Mobil etkin nokta'ya bağlan'a .
  • Diğer cihazda bağlanmak için o cihazdaki Wi-Fi ayarlarına gidin, ağ adınızı bulup seçin, parolayı girin ve bağlanın.

Teşekkürler.

MOD