LordTaiLo
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-27-2024 12:34 AM (Last edited 03-27-2024 12:36 AM ) in
Diğer
Evet dijital asistanınızı nasıl en kısa yoldan açarım derseniz bir kısa yolu paylaşmak isterim, tabiki bilmeyenler için bilgi güçtür..

Parmağınızı ok yönünde hareket ettiriniz..
Not: güç tuşu da aktif halde olanlar var ve iptal edenler için alternatif..
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-27-2024 08:05 AM (Last edited 03-27-2024 08:05 AM ) in
Diğer
Dostum bende bu özelliği kullanıyorum ama ok google seslendirmesini kapattığım için bunu kullanıyorum ve çok işime yarıyor ama otamatik herkeste oradan açılmıyor o özellik şöyle açılıyor:
Ayarlar>ekran>navigasyon çubuğu>kaydırma hareketleri aktif olacak ve daha fazla seçeneğe basıp oradan aistan uygulamasını kaydırıp açın butonu aktif olacak.
Ayarlar>ekran>navigasyon çubuğu>kaydırma hareketleri aktif olacak ve daha fazla seçeneğe basıp oradan aistan uygulamasını kaydırıp açın butonu aktif olacak.
1 Comment
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-27-2024 08:05 AM (Last edited 03-27-2024 08:05 AM ) in
Diğer
Dostum bende bu özelliği kullanıyorum ama ok google seslendirmesini kapattığım için bunu kullanıyorum ve çok işime yarıyor ama otamatik herkeste oradan açılmıyor o özellik şöyle açılıyor: