Original topic:

Beta sürümlerine neden Türkiye katılamıyor?

(Topic created on: 06-13-2025 02:34 PM)
109 Views
GalaxyS23kullanıcısı
Active Level 10
Options
Diğer

Apple, İphone cihazlarına ios 26 güncellemesini beta olarak sunuyormuş Türkiyeye. Fakat Samsung neden ısrarla hala sunmamaya devam ediyor Türkiyeye? Belirli bir sebebi var mı?

17 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Böyle oduğu sürece betalara katılamayacak.
Diğer
Bu konuda haklısınız hocam ama genelleme yapmamak lazım. Forumda açıkcası bilinçli olarak gördüğüm bazı kullanıcı kitlesi var. Bende öyleyimdir yani bildiririm hataları. Emin olun İphone kullananlar daha cihazının ayarlarında neler var onları bile bilmiyor betadakilerin de bildirdiğini düşünmüyorum İphone kullanıcılarının çünkü hepsi sadece adı İphone olduğu için özelliklerini bilmeden kullanan insanlar bana göre.
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Bilinçli kişilerin olduğu doğru ama, yetersiz malesef.
Diğer
Beta olduğu zaman büyük bir kullanıcı kitlesinin bildirmesi beklenir senin dediğin doğru biz bilinçli insanlarız çoğumuz hataları bildirir ama Türkiye için baktığımızda azınlık kalırız.
0 Likes
ertu96
Active Level 9
Diğer
Valla ben uğraşırım bu konulara çok ilgim var. Bence ilgisi olan arkadaşlar olacaktır. Zaten burda yenilik hata vs. görünce hemen atlıyoruz hatalı diye. Beta verilse yine aynı şeyler olabilir.
0 Likes
quattro
Expert Level 5
Diğer
Bazı samsung problemleri 😊
RaGoN
Active Level 10
Diğer
Kullanıcıların bilinçsizliği yüzünden bence. Beta sürümü indirip, sosyal medyada yazılımdaki hatalar yüzünden Samsung'u kötülerler.
0 Likes
ertu96
Active Level 9
Diğer
Aynı şey iphone için de geçerli değil midir zaten onlarda da hata oluyor hiç korkmadan veriyorlar betayı.
0 Likes