cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bazı eski cihazlar için one ui 7.0 haftaya geliyor. - liste Vietnam için

(Topic created on: 04-13-2025 11:21 AM)
143 Views
mastrx
Active Level 4
Options
Diğer

Bu eski Samsung cihazları önümüzdeki haftadan itibaren One UI 7 kararlı güncellemesini alacak

Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7 kararlı güncellemesini 7 Nisan'dan itibaren yayınlamaya başlayacağını söyledi ve yakın zamanda, Avrupa'da Galaxy S24 serisi için One UI 7'nin kararlı sürümünü yayınladı . Şimdi diğer eski Samsung cihazlarının One UI 7 kararlı güncellemesini tam olarak ne zaman alacağını biliyoruz

image

Samsung, 14 Nisan'da Galaxy S23 serisi ve 2023 ile 2024'te piyasaya sürülen katlanabilir telefonlar için One UI 7'nin kararlı sürümünü yayınlayacak. Bundan sonra güncelleme eski Galaxy S ve Galaxy Z serisi telefonlar için de kullanıma sunulacak.

Aşağıdaki tarihlerde dağıtım takvimini inceleyebilirsiniz:

image

Bu programın yalnızca Vietnam için geçerli olduğunu ve diğer bölgelerdeki cihazlar için dağıtım programının farklılık gösterebileceğini unutmayın.

One UI 7 için uygun Galaxy cihazlarının listesine buradan ulaşabilir ve One UI 7'nin tam değişiklik günlüğünü burada bulabilirsiniz . Ayrıca aşağıda One UI 7 özelliği inceleme videomuzu izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/CG3qH-sLmyk

?si=hmAwLu_QYOdoRVth

Kaynak: gsmarena

7 Comments
oguzman
Active Level 3
Diğer
Umarım s23 ultra 14 nisanda gelir güncelleme
BurakEA
Active Level 9
Diğer
Belki 14 nisanda korede dağıtılır ama Türkiye ye gelmez 14 nisan da daha s24 ultra gelmedi tr ye
oguzman
Active Level 3
Diğer
Benim cihaz yd united arabid ne zaman gelir sence ?
0 Likes
Rafaaa
Active Level 6
Diğer
Yqnlız bu vietnam için geçerli
mastrx
Active Level 4
Diğer
Simdi farkettim. Başlığı düzeltiyorum.
0 Likes
cemal34
Active Level 9
Diğer
S24fe şimdiden üvey evlat olmuş 6 aylık cihaz 24lerle gelmeliydi.
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Diğer
gelsin artik