cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android telefonlar için sosyal medya kalite bozma Yalanı

(Topic created on: 04-25-2022 10:41 AM)
1199 Views
BAY-PANDA
Active Level 8
Options
Diğer

Çoğu kişi bilindik sosyal mecra platformuna android telefon ile yüklediğimiz fotoğrafların, kalitesinin bozulduğu söyleniyordu. YALANMIŞ.(en azından benim kullandığım android telefon için)Dün kendim fotoğraf portfolyosu oluşturmak için bilindik sosyal mecra platformunda bir hesap açtım ve 2 adet fotoğraf yükledim.Daha sonra ekran görüntüsü aldım ve orjinal fotoğraf ile karşılaştırdım ve bir bozulma göremedim.Buraya yüklediğim fotoğrafların bile kalitesi bozulurken orada gayet iyiydi.(video'da nasıl olur bilmiyorum,video yüklemedim) Acaba samsung  son çıkan üst seviye S telefonları için bilindik sosyal mecra platformu ile anlaşmamı yaptı?Burada reklam olmaması için hesabımı paylaşmıyorum,isteyene özelden atarım.Telefonum Samsung Galaxy S21 5G

Anonymous
Not applicable
Diğer
Merhaba
Samsung Galaxy s20fe
Smg 780 g
Ben de bu model telefonu kullanıyorum Instagram sosyal medya uygulamasında Bende resim paylaştığım zaman kalite düşmesini hiç rastlamadım ben
fatiihdemirrr
Active Level 7
Diğer
İnstagram storyde reels videoda çok bozuyordu zaten fotoğraf olarak bozmuyor
BAY-PANDA
Active Level 8
Diğer
O kadarını bilmiyorum, olabilir denemedim ama zaten ben sadece foto paylaşacağım.
0 Likes
fatiihdemirrr
Active Level 7
Diğer
Sizin nezdinizde o geçerli tabi saygı duyarım ama takipçisi çok olan sayfalara bakarsanız genelde iphone kullanıyorlar video çektikleri için
BAY-PANDA
Active Level 8
Diğer
Anladım, ben zaten sadece fotoğraf olarak ilerleyeceğiz için sıkıntı yok.
0 Likes
dinliyorum
Active Level 7
Diğer
Aynen S serisinin bazi cihazlarina özel bir durum samsung instagram ile anlasma yapti iphone un yaptigi gibi fotograf ve video kaliteleri bozulmayacak. İphone larin kamerasi cok guzel oldugu icin degil anlasma yaptiklari icin fotograf ve videolari bazi sosyal mecralarda kalite kaybina ugramadan paylasiliyor zaten ..
BAY-PANDA
Active Level 8
Diğer
StoryScreenshot_20220425-131947_Instagram.jpg
0 Likes
fatiihdemirrr
Active Level 7
Diğer
Fotoğraf olarak biliyorum zaten bide video çekip denerseniz
0 Likes
BAY-PANDA
Active Level 8