Resolved! Solved

Original topic:

Android 11

(Topic created on: 08-10-2021 09:32 PM)
675 Views
5Samsung
Active Level 4
Options
Diğer

Selam Telefonum Android 11 Görüntülü arama yapamıyorum arayacağım kişi ise İPhone Kullanıyor Bu Kişi İle Görüntülü Arama Yapamazsınız Diyor Çözümü Nedir Telefon Ayarları Zaten Varsayılan Telefon Uygulaması Çözümü Nedir

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Whatsapp üsründen arayın

View solution in context

0 Likes
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Diğer
Samsung'tan iPhone'a varsayılan uygulama ile arama yapamazsınız. Tek çareniz ya iPhone'da FaceTime uygulamasından oda açılıp link atılacak yada WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme yapmanız olacaktır. İyi akşamlar.

View solution in context

0 Likes
Solution
01a65
Expert Level 3
Diğer
Merhaba
Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu gönderin

View solution in context

0 Likes
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Diğer
Kardeşim her gönderiye aynı şeyi yazma lütfen. Çözümü olan şeylere bile bunu yazıyorsun. Bunun hata raporu ile hiç bi alakası yok.

View solution in context

Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Diğer
Kardeşim bu bir yazılımsal hata felan değil. Bilmeden konuşuyorsun. Akıl var mantık var Android ile IOS la internetsiz nasıl konuşacaksın? Hata raporuna gerek yok. Samsung un yapabileceği bişry yok

View solution in context

15 Comments
Solution
Diğer
Whatsapp üsründen arayın
0 Likes
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Diğer
Samsung'tan iPhone'a varsayılan uygulama ile arama yapamazsınız. Tek çareniz ya iPhone'da FaceTime uygulamasından oda açılıp link atılacak yada WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme yapmanız olacaktır. İyi akşamlar.
0 Likes
Solution
01a65
Expert Level 3
Diğer
Merhaba
Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu gönderin
0 Likes
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Diğer
Kardeşim her gönderiye aynı şeyi yazma lütfen. Çözümü olan şeylere bile bunu yazıyorsun. Bunun hata raporu ile hiç bi alakası yok.
01a65
Expert Level 3
Diğer
Çözümü biliyorsanız yazın o zaman
Ben insanların yapması gerekenleri söylüyorum sağ
Dece bu yazılımsal hata
Güzelse düzeltirse Samsung'u düzeltebilir Bunu o yüzden Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu göndermesini istedim bunun başka çaresi yoktur
Yanlışta anlamayın size kızmıyorum
0 Likes
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Diğer
Kardeşim bu bir yazılımsal hata felan değil. Bilmeden konuşuyorsun. Akıl var mantık var Android ile IOS la internetsiz nasıl konuşacaksın? Hata raporuna gerek yok. Samsung un yapabileceği bişry yok
01a65
Expert Level 3
Diğer
Yanlış düşünüyorsunuz kusura bakmayın
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Diğer
Lütfen çözümü olan şeye de hata raporu yazmayın önce bi çözümlere bakın
0 Likes
01a65
Expert Level 3