cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

AT%T VERSİON NEDİR AÇIKLAYALIM

(Topic created on: 10-27-2021 11:18 PM)
207 Views
Exen_a20
Active Level 7
Options
Diğer
muhtemelen bunu  kimse bilmiyordur ama açıklayalım etrafımda ben görüyordum bu cihaz nasıl güncelleme yapılmamış felan işte asıl sorunun cevabı telefon yurtdışı veya abd de at%t versiyon kayıtlıysa güncelleme almıyor diye biliyorum imei olsun olmaz genede güncelleme gelmiyor  bide normal samsunga göre farklılıkları kutusu farkli o kadar 
3 Comments
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Merhaba'
AT&T olarak yazılıyor AT&T Inc., merkezi Whitacre Tower, Dallas, Teksas, ABD'de bulunan çok uluslu bir konglomerat holding şirketi. Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketi, en büyük cep telefonu operatörü ve ABD'deki en büyük sabit telefon hizmeti sağlayıcısıdır.
Emree1
Expert Level 2
Diğer
Yanlış biliyorsunuz. ABD'de cep telefonları sadece belirli operatörlerle çalışacak şekilde SIM sınırlaması uygulanıyor. Operatörlerde telefonlar daha ucuz fiyata tarife ile birlikte satılıyor. Başka bir operatörle kullanılmasın diye yapılıyor bu. AT&T ABD'de bir cep telefonu operatörü. Daha sonra cihazların kilidi sözleşme bittikten sonra ek ücret karşılığında açılabiliyor
WhiteThrower
Active Level 3
Diğer
Cihazda sim kart kilidi var
Sadece AT&T operatör hattı ile kullanılabilir. Güncelleme alıp almaması ile bir alakası yok. Başka hat ile kullanmak istiyorsanız UNLOCKED yazan cihazlara bakın.
0 Likes