cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 11-18-2023 08:33 PM)
275 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,916 Comments
crosswone
Beginner Level 4
Diğer
Samsung A54 güncellemesi ne zaman gelir veya güncellemeyi alanlar var mı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer

A14 Ne Zaman Android 14 Alacak?

image

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer

(Android 14 Ne Zaman Gelecek Samsung Galaxy Galaxy A14 Az Önce Modaratör Gönderimi Yorum Olarak Atmış Millet Android 14 Ü Sora Sora Modaratörler Bile Bıkmış Samsung Galaxy A14 Ne Zaman Android 14 Güncellemesi Alacak Çünkü Hala Daha Gelmedi Amiral Gemisi Cihazlardan Bahsetmiyorum A Serilerinden Bahsediyorum Güncelmiyiz.Com Da Baktığımda Gelmesi Lazım Yoksa 2024 Ocakta Mı Gelecek.Android 13 Çok Fazla Hata Ve Optimazsyon Sorunları Var Hele Hele Giriş Seviye Cihazları Ağır Hale Getiriyor.Eski Cihazımdaki Android 11 De 2 GB Ram Vardı Onda Robloxda Gram Kasma Yok Şimdi Android 13 Lü Telefonda Robloxa Girince Cartlıyor Giriş Modeller Öyle Maalesef Andorid 14 Daha Akıcı Diyorlar.

A14 Ün Android 14 Ve 15 Alması Ayrı Güzel🥰
image

0 Likes
4laylaylom
Active Level 7
Diğer
S22 ile beraber a54 e ve geriye kalanlara ardından gelicek deniyo ikisininde testi bitmiş diye biliyorum ama ne zaman gelir belli değil
0 Likes
KonuGalaxy
Active Level 7
Diğer

Merhaba yazmışlar ki kasım 11 - 11 Aralık  arası   11  aralik  geçti mi  ?  Gelmesi gerekir   Demişsinde  açıklamada  yazıyor  takip  edeceksiniz  bekliceksiniz

0 Likes
Diğer
Bu cihaza sizce ne zaman Android 14 gelir ve diğer sürümleri alacak mı

image

0 Likes
ben006
Expert Level 5
Diğer
Orda yazana bakma ocaktan once gelmez
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2