cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 04-29-2022 05:46 PM)
220 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,916 Comments
_FVS_
Active Level 10
Diğer
Aslında A32 güzel cihaz. Güncellemeyi erkenden alması gereken cihazlardan biri.
Diğer
Evet ama samsung politikası sacmadan secmeler a32 gibi model gibi bir model ensonlara koymak aklımızla dalga gecmekdir
_FVS_
Active Level 10
Diğer
Ne diyelim , inşallah en kısa sürede en düzgün şekilde android 12'yi alır.
Diğer
Saçmalık diz boyuuu
0 Likes
HüseyinK_M21
Active Level 6
Diğer
Bugün M31 e gelen Android 12 güncellemesini desteğe sordum fakat test aşamasında diyerek 25 Nisan 25 Mayıs arası diye belirtti. Güncellemenin bugün dağıtıldığı haberi desteğe iletilmiyor mu acaba ? 😅
image

Diğer
Keşke hı aynen aynen aynen deseydin 😂 şaka Bi yana da çok geç geliyor ya harbiden
0 Likes
Mücahit06
Active Level 7
Diğer
Arkadaşlar  M21'e  android 12 ne zaman gelecek   bilgisi olan var mı  Checkfrim  de  böyle bişey yazıyor ama anlamadım

image

0 Likes
Diğer

Güncelleme konusun da çok yavaşsın Samsung m30 s cihazıma hala güvenlik güncellemesi gelecek yeni cihazlar çıkarmasını biliyorsunuz güncellemelere de önem verin 3 aylık güvenlik güncellemesi veriliyor sözde 4. ay bitti...

0 Likes
Drolax
Active Level 4
Diğer
Sayın Android 12 bey;
 Sizi en içten şekilde selamlıyorum. Saygılarımı sunar ve birkaç kelam etmek adına affınıza sığınıyorum. Sizin de bildiğiniz gibi bizlere ulaşmanız hayli zaman aldı. Bu uzun zaman dilimi içerisinde "Ayıp ayıp daha gelmedi mi", "Zaten Sorsung amca hep bizi dışlıyor", "Android 12 de kimmiş, ben 15'i bekliyorum", "Aha ben helelele yaptım" gibi bazı tabirler kullanarak sizi ve bu zorlu yolculuğunuzu kötüleyenler oldu. Vallahi ben şahsım adına bu müstesna zaman dilimi içerisinde yalnızca sizi savundum ve helelele yapmadım. Diyeceğim o ki, biz saygıyla sizi bu uzun yolculukta beklerken, ibretle hala bu saçma yazıyı okuyan ve sonunda kadar gelen kişileri izlemekteyim. Üstelik hala da sıkılmamış ve hala da okuyorlar. Hayret 😁
Neyse konu boş gitmesin;

Patlıcan Musakka tarifi

1. İlk olarak patlıcanları alacalı soyup yuvarlak dilimleyin.
  2. Tuzlu suda en az yarım saat bekletin.
  3. Daha sonra kurulayıp kızgın yağda hafif kızartın.
  4. Patlıcanlar kızardıktan sonra yağını çekmesi için havlu peçete üzerine çıkartın.
  5. Uygun bir tavaya sıvı yağı ve kıymayı koyarak kavurun.
  6. Biraz kavrulduktan sonra sonra küçük doğranmış soğanı, biberi ekleyip kavurmaya devam edin.
  7. Daha sonra doğranmış sarımsağı, domatesi, salçayı ve dilediğiniz baharatları ekleyin.
  8. Domates suyunu çekince 1 çay bardağı sıcak suyu ekleyip suyunu çekene kadar pişirin.
  9. Tencerenin dibine patlıcanları dizip, üzerine kıymalı karışımı dökün.
  10. 1 su bardağı sıcak su ekleyip orta ateşte yaklaşık 15 dakika kadar pişirin.
  11. Özleşmesi için biraz dinlendirip servis yapabilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun.
Bende bu işsizlik, sende bu işsizlik, biz bu enerjiyle dünyayı yönetirdik ama işte, işsizlik 😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sayın Samsung Mayıs ayına giricez ve hâla android 12 güncellemesi gelmedi neyi bekliyorsunuz acaba?
0 Likes