cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A52 mobil ödeme nfc sorunu

(Topic created on: 02-06-2022 11:45 AM)
434 Views
barçel-S23
Active Level 6
Options
Diğer

merhaba,

j7 pro telefonumla sorunsuz mobil temassız ödeme yapiyordum fakat yeni telefonum A52 ile mobil temassız ödeme yapamıyorum,vakifbank sorun bizde değil diyor ama telefonumda da gerekli adımları yerine getirmeme rağmen ödeme yapamıyorum şöyle ki,
nfc açık... kartımı seciyorum... android 12 yüklü
fakat pos cihazı algılamıyor 
bu durumla karşılaşan ve çözüm bulan var mı acaba,eski telefonumla ayni kartla ve ayni banka ile bu işlemi yaptığıma göre sorun ya A52 de ya da yazılımda diye düşünüyorum....
yardımlarınızı rica ederim...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba barçel,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
3 Comments
esyusuf
Active Level 6
Diğer
Son guncellemeyle bozuldu daha once yapiliyordu..
0 Likes
barçel-S23
Active Level 6
Diğer
Yusuf bey
Samsung servis hizmetleri ile görüştü nuzmu
bir cevap verdiler mi
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba barçel,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes