cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

5G

(Topic created on: 03-06-2025 03:09 AM)
1905 Views
mş
Active Level 8
Options
Diğer

Merhaba bir şey sorucam 5g yayginlastiginda 5g için uyumlu sim mi almamız gerekecek yoksa elimizdeki 4g+ simler destekliyor mu yani 5g sim alan var mı?

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
itzRabel
Active Level 6
Diğer
5g sim almamız muhtemelen gerekecek efendim. E sim kullananlarda durum ne olur bilmiyorum. Ama fizikselde yeni sim almak gerekecek diye düşünüyorum.

View solution in context

Solution
BÜRKÜT90
Active Level 7
Diğer
Hocam benim sim 4.5g türk telekom kontrol ettiğimde sim'de 5g destekliyor diyorlar ama diğer operatörler için tam bir bilgim yok

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Benim vodafone hat 5Gli ama daha Türkiye de 5G açılmadı

View solution in context

Solution
Gqlaxy
Active Level 5
Diğer
Vodafone kullanıyorum 4.5g ile 5g kullanabileceğimizi söylüyorlar uygulamada

View solution in context

Solution
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
4.5 G destekleyen hatlarda 5G teknolojisi kullanmak mümkün olacak. Ancak ilerleyen zamanlarda 5G hat geçişi zorunlu olursa 3G'den 4.5G'ye geçişte olduğu gibi muhtemelen ücretsiz dağıtılır

View solution in context

Solution
Emir-S22
Expert Level 5
Diğer
Türk Telekom ve Turkcell Sim değişikliği istemiyor ama Vodofone istiyor belli bi süreden öncesini

View solution in context

10 Comments
Solution
itzRabel
Active Level 6
Diğer
5g sim almamız muhtemelen gerekecek efendim. E sim kullananlarda durum ne olur bilmiyorum. Ama fizikselde yeni sim almak gerekecek diye düşünüyorum.
mş
Active Level 8
Diğer
Zaten değiştirmek dahada iyi olur çipler zamanla aşınıyo ve yeni çipler daha güvenli performanslı
itzRabel
Active Level 6
Diğer
Kesinlikle katılıyorum
mş
Active Level 8
Diğer
Mesela benim banka kartım vardı zamanla çip kısmı aşınmaya başladı son kullanma tarihi gelmemesine rağmen değişttirdim birde 2 kes arıza verdi, diğer atm ler ve pos cihazlarında
Solution
BÜRKÜT90
Active Level 7
Diğer
Hocam benim sim 4.5g türk telekom kontrol ettiğimde sim'de 5g destekliyor diyorlar ama diğer operatörler için tam bir bilgim yok
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Benim vodafone hat 5Gli ama daha Türkiye de 5G açılmadı
Solution
Gqlaxy
Active Level 5
Diğer
Vodafone kullanıyorum 4.5g ile 5g kullanabileceğimizi söylüyorlar uygulamada
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
4.5 G destekleyen hatlarda 5G teknolojisi kullanmak mümkün olacak. Ancak ilerleyen zamanlarda 5G hat geçişi zorunlu olursa 3G'den 4.5G'ye geçişte olduğu gibi muhtemelen ücretsiz dağıtılır
Solution
Emir-S22
Expert Level 5
Diğer
Türk Telekom ve Turkcell Sim değişikliği istemiyor ama Vodofone istiyor belli bi süreden öncesini