cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

30 bin TL oyun laptobu önerisi

(Topic created on: 03-15-2025 02:38 AM)
177 Views
Ftrea
Active Level 6
Options
Diğer
Merhaba. Bu bütçede önerebileceğiniz kaliteli bir model var mıdır? Kronik sorunu bulunsun istemem. Teşekkür ederim.

13 Comments
isimsiz-
Active Level 10
Diğer
Dizüstü masaüstü ?
YunusG
Expert Level 1
Diğer
Dizüstüler çok pahalı, masaüstü aynı fiyata daha iyi performans verir diye düşünüyorum ama yine de kişisel tercihe bağlı.
isimsiz-
Active Level 10
Diğer
Bilmiyorum yazsın oka göre atacağım
0 Likes
Ftrea
Active Level 6
Diğer
Dizüstü hocam
0 Likes
Ftrea
Active Level 6
Diğer
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum
0 Likes
YunusG
Expert Level 1
Diğer
Biraz daha inceledim de biraz daha eklerseniz G870'in iyi bir modelini alabilirsiniz. Bende de G870 var, ama çok fazla fa‌‌‌‌‌rklı modeli var. Ben aldığımda fiyatı biraz daha yüksekti ama sizin belirttiğiniz fiyatta olanları da varmış. Yine de 35.000-40.000 bandına çıkmayı deneyin.
0 Likes
Ftrea
Active Level 6
Diğer
Hocam genelde excalibur modellerini gömüyorlar hiç öneren görmedim. Soğutması ve malzeme kalitesi kötüymüş
0 Likes
YunusG
Expert Level 1
Diğer
Pek anlamıyorum zaten ama bende de olduğu için önerdim. Ama kendi bilgisayarım için konuşacak olursam o fiyata daha iyi performans beklerdim açıkçası. i7, 32GB RAM ve 4050 olsa da 4050 6GB olunca performans çok düşüyor. En az 8 olsa iyi olur. Dizüstünde 4050'lerin hepsi zaten 6GB, 4060'lar 8GB, 4060'lı öneririm ama o fiyata bulabilir misiniz bilemem.
0 Likes
_ak24_
Active Level 5
Diğer
Hocam casper yeni kampanya yaptı, artık sizdeki o modelin 4060 lısı tam 40 k .Sizinkinin aynısı bende var ordan biliyorum 😂
0 Likes