cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

120 hz ve 60 hz

(Topic created on: 07-01-2024 07:22 PM)
451 Views
BurakEA
Active Level 8
Options
Diğer
Arkadaşlar bu 120 hz ile 60 hz arasında performans etksisi var mı burda bir arkadaş 120 hz ile 60 hz antutu puanını paylaşmış arada baya **bleep** vardı sanırım 120 hz de puanı fazla gördüm performansı etkiler mi sizce 
9 Comments
S20feli5252
Active Level 6
Diğer
Performansı etkilemiyor diye biliyorum çünkü antutu telefonun gücünü test ederken ekran yenileme hızı ekrana ait bir özellik ancak telefonunun oyunlarda 60 fps üstü alıyorsa ve ekranınız 60 hz ise 60 fps den yukarı oynayamazsınız
0 Likes
dadasA34
Active Level 7
Diğer
Fps düşmesini engeller mi
S20feli5252
Active Level 6
Diğer
Yok, mesela iphone15 90 fps alacak güce sahip ancak ekranı 60hz olduğu için siz sadece 60 fps oynayabilirsiniz
Diğer
Benmi yanlış okudum diye bi epeyden baktım gerçekten de 60 hz. 😁 😁 muhtemelen gerek pazarlama taktiği ve 3300 mAh batarya,yani 120 veya 90 fps te çok yetersiz kalabilir oyun oynarken çünkü güçlü işlemci durmadan 90 fps verebilir yüksek düzeyde kullanım yapacağı için pil çok sınıfta kalır uzun saatler oyun oynamak için.Ondan sonra android cihazları ile kıyaslayınca kızıyor ıphonecular.sene 2024 ıphone 15 çıktı ekranı maksimum 60 hz destekliyor pili 3300 mAh.Neyine para veriyoruz acaba? Pro max modelini alırım daha iyi dicem onunda pili 4400 civarında.A52s le devam ha param mı yok derseniz zorlasam bi şekilde alırım ama 10 saat ekran süresi,gayet yeterli performans veren A52s bana yetiyor şimdilik.
S20feli5252
Active Level 6
Diğer
Aynen hocam iphone pişmanlıktır 50 bin lira bi telefona vereceğim ve 60 hz ekranı olacak, gerçekten ülkede enayi çok
0 Likes
dadasA34
Active Level 7
Diğer
Antutıyu ben paylaşmışyım 16k lık bi **bleep** vardı
S20feli5252
Active Level 6
Diğer
Çok ciddi bir **bleep** yoksa telefonun **bleep** performans f_arkı sebebiyle olabilir yani aynı telefon her zaman aynı sonucu vermez
S20feli5252
Active Level 6
Diğer
İlk bip f_ark, ikinci a_nlık
0 Likes
Galaxy_M12
Expert Level 5
Diğer
ekran yenileme antutuyu etkiler çünkü cihazın desteği kadar test ediyor ve grafik testlerinide kapsıyor.Oyunlarda fps düşmesine sebep olur 60hz ayarlarsan.120hz'de daha fazla performans alırsın.
Eksi yanı,daha çok şarj yer,biraz daha ısınır,şarj azalınca takılma vb.oluşabilir.