cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

10K Tl telefon önerisi

(Topic created on: 07-11-2024 12:00 PM)
160 Views
Kerem8
Active Level 4
Options
Diğer

Dostlar selamlar. M13den kurtuluyorum 1 ay sonra . 10k tl ye ne önerebilirsiniz? Ben note 12 , m34 , a25 , realme 9 pro arasında kaldım. Benim için güncelleme, batarya ve performans önemli . Kamera berbat olsana önemli değil benim için. Ne önerirsiniz? Objektif olursanız sevinirim

73 Comments
Kerem8
Active Level 4
Diğer
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu iki cihaz ön planda olacak benim için .
Anonymous
Not applicable
Diğer
Rica ederim kardeşim 😊👍
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hatta mümkünse teknosa'ya bir uğra evinin yakınında ise geçen bir arkadaş forumda paylaştı a 34 9500 TL ye inmiş
Kerem8
Active Level 4
Diğer
Kahramanmaraşta oturuyorum hocam eğer varsa kesinlikle uğrayacağım çok teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Diğer
Rica ederim kardeşim eğer varsa onu al yoksa diğer dediklerime bak
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Samsung-galaxy-a34-niye-bu-kadar-ucuzlamış/td-p/1652492...

Bak sen teknosa'ya bir sor hala kampanya devam ediyor mu eğer ediyorsa o fiyata alacağın en iyi cihaz bu daha sonra a 25 ve m 34 geliyor
Kerem8
Active Level 4
Diğer
Allah Allah garip birsey şuan sıfır fiyatı 13 14 bin lira millet o fiyata ancak 2. El veriyor çok iyi kampanya. Yüzde 30 gibi bir indirimi var. Çok teşekkürler bilgi için. Mağazaya mutlaka bakacağım
Anonymous
Not applicable
Diğer
Rica ederim hatta eğer mağazada farklı fiyat görürsen Bu gönderiyi göster orada bak başka mağazanız da bu fiyat diye
Kerem8
Active Level 4
Diğer
Tamamdır dikkat edeceğim
Anonymous
Not applicable
Diğer
1. A34
2.A25
3.M34

Sıralama m34'ü bilerek sona koydum exynos işlemci var diye