cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

‼️‼️Arama Sorunu‼️‼️

(Topic created on: 05-28-2024 04:51 PM)
408 Views
Emirhan_S23
Active Level 10
Options
Diğer
Herkese selamlar mi 9 lite telefonumda bir sorun var sorun şu
Telefon çekiyor olarak görnünüyor ve 4.5g çekiyor her yere girebiliyorum wp de vs msj atabiliyorum ayrıca sms de atıyorum sorun olmuyor

Ama ben arama yapmak istediğimde ne başkasını arayabiliyorum ne başkası beni arayabiliyor telefon çekmiyor gibi bir oluyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

image

image

Bunlar çıkıyor tekrar denediğimde sorun düzelmiyor?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Enesiyign
Active Level 6
Diğer
Bu xiaomi cihazlarda kronik sorun çözümü İnternet'e baktıysanız eğer herkesin gösterdiği etkinleştirme servisini devre dışı bırakmak ancak bu da genelde çözüm olmuyor ben cihazımı bir servise götürüp sorunu çözdürmüştüm

View solution in context

Solution
Enesiyign
Active Level 6
Diğer
Birde benim düşüncem bu sorunu yaşayan cihazların yazılımdan yaşamadığı çünkü ben aynı sorunu üstünden 15 gün geçtikten sonra yine yaşadım

View solution in context

Solution
Enesiyign
Active Level 6
Diğer
Maalesef sorun çok saçma ama hala yeni cihazlarda bile yaşanıyor çözümü kendileri ya bulamıyor yada bulmaya uğraşmıyor

View solution in context

11 Comments
Solution
Enesiyign
Active Level 6
Diğer
Bu xiaomi cihazlarda kronik sorun çözümü İnternet'e baktıysanız eğer herkesin gösterdiği etkinleştirme servisini devre dışı bırakmak ancak bu da genelde çözüm olmuyor ben cihazımı bir servise götürüp sorunu çözdürmüştüm
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Evet çözülmediği için attım serviste ne yapıldı tam olarak hocam şebeke anteni filan mı değişti birde ücreti ne kadar tutmuştu
Enesiyign
Active Level 6
Diğer
Yazılım atıldı yazıyordu raporda
Solution
Enesiyign
Active Level 6
Diğer
Birde benim düşüncem bu sorunu yaşayan cihazların yazılımdan yaşamadığı çünkü ben aynı sorunu üstünden 15 gün geçtikten sonra yine yaşadım
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Nasıl yani benim dediğim sorunu yaşadınız yazılım atıldı 15 gün sonra tekrar mı etti?
Enesiyign
Active Level 6
Diğer
Aynen öyle bende cihazın zaten eskimiş olmasından dolayı direkt cihazı değiştirmiştim
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Anladım çok saçma ya görntülü arıyorum sms ve intarnet üzerinden msj atabiliyorum arama olmuyor şaka gibi
Solution
Enesiyign
Active Level 6
Diğer
Maalesef sorun çok saçma ama hala yeni cihazlarda bile yaşanıyor çözümü kendileri ya bulamıyor yada bulmaya uğraşmıyor
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Çok Teşekkür ederim zamanını ayırıp yazdığın için 🫡