cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şeker ölçen akıllı saat

(Topic created on: 3 weeks ago)
35 Views
Ecrịn
Expert Level 3
Options
Diğer

Parmak delinmeden şeker ölçümü yapan cihazlar varya acaba bu aletler gibi Sırf bunun için yapılmış akıllı saatler var mıdır? İnternette böyle iddia eden saatler var ama emin olamadım. 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ienes
Expert Level 4
Diğer
Saatlerde sağlıklı çalışacağını pek sanmiyorum

View solution in context

Solution
Diğer
Fda onaylı böyle bir ürün yok

View solution in context

Solution
omergorucu
Active Level 3
Diğer
Her sene samsung dan cıkıcak diye internette haberler çıkıyor hazır bekliyorum saat cıkıyo yok ama 2 3 nesil sonra çıkabilir buyuk ihtimal

View solution in context

Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Diğer
Huawei'nin var. Çin sağlık bakanlığı onaylı oldukça güvenilir bir kurum. Ama sadece Çin'de çalışıyor ve tip 1 diyabet ölçebiliyor. Tip 2 ölçebilen bir saatin uzun yıllar boyunca çıkmayacağını düşünüyorum. Normal kablosuz ölçüm yapan cihazlarda bile arada implant değişimi gerekiyor. Ya bileğin altını bir iğneyle delecek sistem olacak ya da değişim gerektirmeyen bir teknoloji lazım. Olsa da çok pahalı olacağını düşünüyorum.

View solution in context

9 Comments
Solution
ienes
Expert Level 4
Diğer
Saatlerde sağlıklı çalışacağını pek sanmiyorum
Ecrịn
Expert Level 3
Diğer
Zaten bu delme işlemi olmadan yapan cihazlarda düzgün ölçdüğünü görmedim ama hergün parmağı delmekten gına geldi. En azındam benzer değerler gösterse ona şükredeceğim
Solution
Diğer
Fda onaylı böyle bir ürün yok
Solution
omergorucu
Active Level 3
Diğer
Her sene samsung dan cıkıcak diye internette haberler çıkıyor hazır bekliyorum saat cıkıyo yok ama 2 3 nesil sonra çıkabilir buyuk ihtimal
Ecrịn
Expert Level 3
Diğer
Umarım çıkar da şu dertten kurtuluruz🙏
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Diğer
Huawei'nin var. Çin sağlık bakanlığı onaylı oldukça güvenilir bir kurum. Ama sadece Çin'de çalışıyor ve tip 1 diyabet ölçebiliyor. Tip 2 ölçebilen bir saatin uzun yıllar boyunca çıkmayacağını düşünüyorum. Normal kablosuz ölçüm yapan cihazlarda bile arada implant değişimi gerekiyor. Ya bileğin altını bir iğneyle delecek sistem olacak ya da değişim gerektirmeyen bir teknoloji lazım. Olsa da çok pahalı olacağını düşünüyorum.
Ecrịn
Expert Level 3
Diğer
Bende zaten tip-1 sorun olmazda acaba yurd dışından alıp türkiyeye getirsek çalışır mı? Birde android tabanlı mı
enineboyuna06
Expert Level 5
Diğer
Hocam şimdi baktım yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın. Bahsettiğim saat tip 2 ölçüyormuş tip 1 değil. Tip 1 ölçen saat yok diye biliyorum.
Ecrịn
Expert Level 3
Diğer
O kötü oldu🥲 yapacak bir şey yok. Araştırma için teşekkürler😊