cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İnat değilmiyim.silin siz ben yine paylaşıcam Pc de ek olarak ne yapabilirim.

(Topic created on: 10 hours ago)
207 Views
KediDostum
Expert Level 1
Options
Diğer

Öneriye ihtiyacım var

7 Comments
ByeByesamsung
Active Level 9
Diğer
Neoluyo şuan
KediDostum
Expert Level 1
Diğer
Engelli emeklisi olduğumu resmi çalışamadığımı. Pc den iyi kötü para kazanmak istediğimi belirttim. Ne yapabilirim dedim. Yaş 44 yazılım öğrenebilir miyim dedim.
ByeByesamsung
Active Level 9
Diğer
Öğrenmenin yaşı yok ama uzun emek vermek gerekir. Sadece ve mutlaka destek almak gerekir; tek başınıza hataları düzeltemediğinizde yarıda kalırsınız. Yazılım için de aynı durum geçerlidir. 😂 İyi çalışmalar dilerim, ne yapacağınıza iyi karar verin. Çok dal var, hangi alanda hangi teknolojiyi kullanacaksınız? Seçip, bir tanesini geliştirin. Her şeyi yapmaya çalışmayın.
yusufagcadag
Active Level 5
Diğer
Hocam selamlar. Şu eleştirenleri bir kenara bırakalım sana aklıma gelen ilk fikri paylaşayım.

Eğer elinden geliyorsa 3D modelleme işine giriş. Bunları da thingiverse, yeggi gibi aklıma şuanda gelmeyen bazı 3D baskıya hazır dosyalar bulabileceğin sitelerde satışa koy. Tamamen uyduruyorum, bardak altı olabilir, anahtar asmak için stand olabilir, mücevher standı olabilir, akıllı saat gibi ürünlerin şarj edilebileceği standlar olabilir gibi gibi. Ürün kısmı sende. Ücreti makul tutarsan satış adedin çoğalır ve daha kolay para kazanabilirsin. Zira sınırsız kopya satma şansın var ve sadece bir kere emek harcayacaksın. Bunu bir dene istersen. Eğer 3D modelleme hakkında hiçbir fikrin yoksa da tinkercad sitesinden küp, üçgen, yuvarlak gibi şekilleri eğip büküp ortaya bir şeyler cıkarabilirsin. Hayal gücün ve tamamen ücretsiz olan o sitenin çalışma mantığını cözünce resimdeki gibi ürünlere kadar yolun var.

Bu resimdeki de bir ekran kartı destek aparatı. Ağır olan ekran kartlarının ağırlıktan dolayı aşağı sarkmasını engellemek için yaptığım bir ürün. Eğer ürünlerine kişiselleştirme imkanı ve katma değer katabilme şansın olursa da ciddi paralar kazanabilirsin. Ben modelleyip üreterek ciddi emek vererek hobi amaçlı para kazanmakla bir süre ciddi vakit harcadım. Doğrusu araba almama bile yardımcı oldu. Ama ben işin fiziki üretimini de yapıyordum. Sen işin o kısmına girer misin bilemem. Ancak sadece çizim satarak da para kazanabilirsin. Hem de evden cikmana, kargo gibi şeyler ile uğraşmaya gerek olmaz. Elektrik, PC. Tek gereken bunlar ve zaman da sende çok var anladığım kadarıyla. Haydi kolay gelsin. Eğer bir şeyler yaparsan lütfen paylaş. 😊cljMVQ0MQo.jpg
KediDostum
Expert Level 1
Diğer
Mbook air m2 var hangi uygulamayı kullanabilirim?
yusufagcadag
Active Level 5
Diğer
Tinkercad web tabanlı bir uygulama. www.tinkercad.com sitesinden kaydolup kullanabilirsin. Daha profesyonel bir şey için fusion 360 kullanabilirsin. Ücretsiz bir sürümü var hobi amaçlı kullananlar için.
KediDostum
Expert Level 1
Diğer
Teşekkürler.