cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Ekosistemimiz Büyüyor 😍

(Topic created on: 03-29-2025 10:02 AM)
135 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Beyaz Eşya
Öncelikle genel Samsung ekibine teşekkür etmek istiyorum. Biz siparişi verdikten sonraki gün Samsung Türkiye makineyi kargoladı. Kargo ertesi gün evimizdeydi. Yetkili Servis, bayram öncesine yoğunluktan dolayı kurulumları yetiştirmek için tam gün çalışmaya başlamış. Bize makineyi saat gece 11'de kurmayı teklif ettiler, biz de kabul ettik. Böylelikle ertesi güne bile sarkmadı ve kurulumu yapılıp hazır hale geldi.
Buradan satıcı Samsung Türkiye'ye ve Samsung Yetkili Servisine teşekkür ediyorum. Ben kesin bayramdan sonraya kaldı dedim ama cumartesi gününe bile sarkmadı, sipariş verdikten sonra 2 gün içinde kullanıma hazır hale geldi makinemiz 😊

image
Samsung WW11BB534DABAH😍

ienes
Expert Level 5
Beyaz Eşya
Güle güle kullanın
HalidErdoğan
Expert Level 5
Beyaz Eşya
Teşekkür ederiz 😊
0 Likes
berkesait
Active Level 6
Beyaz Eşya
Çok güzel makine bir kaç ay sonra deneyimlerinizi paylaşın çok ihtiyacı oluyor insanların böyle şeylere yeni makine alırken ve güle güle kullanın
HalidErdoğan
Expert Level 5
Beyaz Eşya
Çok teşekkürler, paylaşmayı düşünüyorum kesinlikle
0 Likes
BENEFICIAL_S24
Active Level 10
Beyaz Eşya
Hayırlı Olsun Kral 🔥
HalidErdoğan
Expert Level 5
Beyaz Eşya
Çok teşekkür ederiz 🔥
0 Likes
BENEFICIAL_S24
Active Level 10
Beyaz Eşya
Rica ederim 🙏
Tekyolislam25
Active Level 6
Beyaz Eşya
Bir şey diyeceğim ama kızmayın bir kaç sene önceydi emin değilm 2015 veya sonrası bir dönemde samsungdan makine aldık ikisinde de yağmura denk getirdiler bir şekil nakliye araçları su geçirdiği için makine bozuk geldi 2 kere getir götür yaptılar baktık nasibimiz değil siemens aldık
HalidErdoğan
Expert Level 5
Beyaz Eşya
Estağfurullah neden kızayım ya 😄
Sizinkisi kötü olmuş gerçekten ya ikisinde de yağmura denk gelmiş. Bazı işler nasip oluyor gerçekten. Ama belkide 3.'de sıkıntı olmazdı 😄
0 Likes
Tekyolislam25
Active Level 6
Beyaz Eşya
😂
0 Likes