cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Zil Sesi Az Çıkıyor

(Topic created on: 06-26-2022 05:29 PM)
3340 Views
Benhakan0
Active Level 1
Options
Audio & Video

Arkadaşlar merhaba Telefonumu yeni aldım iphone dan samsung s22 ultraya geçtim çok memnunum fakat bir problemim var. Telefonda müzik dinlerken film izlerken vs ses süper güçlü ve yüksek çıkıyor ama telefonun zil sesini aynı ses yaptığımda bile yüksek çıkmıyor kısık çıkıyor. Zil sesi en yüksekte dolby atmos falan her şey açık ama sanki telefonum çaldığında sadece alt hoparlörden çalıyor ses az geliyor gibi ama müzik dinlerken hem ahizeden hem alttan geliyor.Yardımcı olur musunuz lütfen

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
dinliyorum
Active Level 7
Audio & Video
Samsungun streo hoparlor olan telefonlarinin hepsinde zil sesi tek alttan geliyor sana has bir durum degil a52s var bende ayni sekilde geliyor az

View solution in context

12 Comments
ben006
Expert Level 5
Audio & Video
Peki iphone kactan gectiniz
Benhakan0
Active Level 1
Audio & Video
13 pro
Audio & Video
Selam reis telefon çaldığı zaman eline alırsan otomatik kısıyor bende ip 11 var onda da öyle eline alınca sesi hemen kısılıyor bi eline almadan dene
0 Likes
Solution
dinliyorum
Active Level 7
Audio & Video
Samsungun streo hoparlor olan telefonlarinin hepsinde zil sesi tek alttan geliyor sana has bir durum degil a52s var bende ayni sekilde geliyor az
dinliyorum
Active Level 7
Audio & Video
Yani calarken ikisinden ses gelmez naparsan yap gelmez bende arastirmistim yok oyle birsey 😅
Benhakan0
Active Level 1
Audio & Video
Sen adamsın kardeşim samsung ile görüştüğümde bile bana bunu söyleyemediler herkesin bildiği tek şey telefonu sıfırla
dinliyorum
Active Level 7
Audio & Video
Eyvallah kardesim sagolasin. Bu uygulamada da oyle cogu cihaz sifirla deyip duruyor. Ben guncellemeye denk getirip cihazida sifirladim denedim ettim yok gene tek hoparlorden caliyor ama soyle istisna bir durum var telefonla oynarken arama gelirse ozaman iki hoparlorden de muzik sesi geliyor. Ekran kapali konumdayken tek alttan geliyor.
Gunun guzel olsun
Benhakan0
Active Level 1
Audio & Video
Eyv dostum sen adamsın bende hayatımda ilk kez Android kullanıyorum alışmaya çalışıcaz bakalım
Mustafa3437
Expert Level 5
Audio & Video
Tüm ses ayarını yükseltip denediniz mi zil sesi normalde sağdan 2. sıradaki. Ses tuşuna bastığınızda medyayı yükseltiyor zil sesi aynı kalıyor. Şimdi yükseltip denedim zangır zangır çalıyor. 😳 😳 Ayarlar'a hoparlör yazınca , stereo aramada kullanılamaz yazıyor. Hoparlör ve ahize aynı yerde yada ikisini bir yaptıklarından olabilir.Screenshot_20220626-193548_Samsung Members.jpg
0 Likes