Original topic:

Soundbar Önerisi

(Topic created on: 11-21-2025 05:52 PM)
257 Views
MKarahan_
Active Level 6
Options
Audio & Video

Samsung TV için soundbar alacağım ama hangisi iyisir nasıldır hiçbir bilgim yok. Kaliteli olsun ve sinema hissiyatı versin istiyorum. 4 - 12 bin aralığında önerebileceğiniz soundbar var mı?

3 Comments
byzd
Active Level 4
Audio & Video
Samsung q serisi soundbarlar amiral gemisidir. Q serisi televizyonlar için yani. C serisi küçük, gaming setuplar için uygun ve kaliteli. S ile c neredeyse aynı boyut. Ama s daha iyi. En büyük ve en iyi(aynı anda en pahalısı) HW-Q990F. Eğer büyük bir televizyon kullanıyorsan ve ucuz istiyorsan HW-Q600F yada HW-Q600C ne için kullanmayı planlıyorsunuz? Kesin bir cevabı ancak öyle verebilirim
0 Likes
MKarahan_
Active Level 6
Audio & Video
TV büyük evet 75 inc. Q600F ve Q600C arasında ne **bleep** var ve fiyatları butcemden yüksek mi?
0 Likes
byzd
Active Level 4
Audio & Video
Q600F 380W höparlörlere sahip iken Q600C 360W höparlörlere sahip.(daha fazla watt daha güçlü bass ve ses) Q600F daha iyi bir dolby atmos deneyimine sahip. (Dolby atmos bir 3D ses teknolojisidir.) Eğer televizyonunuz samsung olduğu için Q600F ile Q-SYMPHONY teknolojisini kullanabilirsiniz (sizin televizyonunuzun höparlörleri iyiymiş o yüzden q symphony güzel olur. Youtube dan baktım) (Q-Symphony hem televizyon hemde soundbarın birlilte çalışıp daha sesli çalışması ve daha iyi bir dolby atmosa sahip olması) Q600F daha iyi bir yanıt süresine sahip. Q600C'nin Bass'ı daha güçlü.Q600F ve Q600C Aynı fiyatta. (12000TL)İki soundbar'ın kendine iyi yanları var. (Eğer üç noktaya basıp çozüm olarak gösterirseniz yorumumu mutlu olurum. İyi günler!) (Ek yorum ben HW-Q700A kullanıyorum. Benimde televizyonum 75inç ve memnunum. Ses kalitesinde Q700 serisi ve Q600 serisinde pek bir **bleep** yok. Ve Q700 serisi daha pahalı)
0 Likes