cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Resim filigran tarih ve saat eklenmesi

(Topic created on: 10-21-2022 07:59 AM)
577 Views
EbuRıza
Beginner Level 2
Options
Audio & Video

Benim telefonum A73 ilk kez Samsung kullanıyorum resim çekerken resmin sağ veya sol köşesinde tarih ve saatin gözükmesi için ne gibi bir işlem yapmam gerekiyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Audio & Video
Filigran kamera ayarlarında olur. Eğer filigran seçeneği yoksa, cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar olabildiğinden özellik bulunmuyordur. Tarih ve saat bilgisini ise çekimden sonra galeriden fotoğraf düzenliyiciye tıklayıp, etiketler bölümünden ekleyebilirsiniz.

View solution in context

8 Comments
EbuRıza
Beginner Level 2
Audio & Video
Çok teşekkür ederim sağ olasın Yalnız bu telefonu bayağı bir araştırıp buldum işin gereği çekmiş olduğum resimlerin tarih ve zaman bilgisinin üzerinde olması gerekiyor Böyle bir özelliğin ne olduğunu bilseydim asla Samsun kalmazdım ilgi ve alakanızdan ötürü çok teşekkür ederim az olmayacak derecede para verip alıyoruz Koskoca Samsung fotoğrafa bir filigran bile ekleyemiyorum çok ilginç bundan önce Xiaomi kullanıyordum gayet memnundum çok ilginç
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Audio & Video
Filigran kamera ayarlarında olur. Eğer filigran seçeneği yoksa, cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar olabildiğinden özellik bulunmuyordur. Tarih ve saat bilgisini ise çekimden sonra galeriden fotoğraf düzenliyiciye tıklayıp, etiketler bölümünden ekleyebilirsiniz.
ben006
Expert Level 5
Audio & Video
Siz telelfon kulqndiginiza emin misiniz Screenshot_20221021_094921_1000004952_1666334961.jpg
ben006
Expert Level 5
Audio & Video
Ona da bakarsin fotoyu yukari cekersen konumu saati tarih yazar ekranda neden bosuna yer alsin fazlasi cirkinlesme yaparScreenshot_20221021-095443_Gallery.jpg
ben006
Expert Level 5
Audio & Video
Hayir var kamera ayarlar alt tarafta
ben006
Expert Level 5
Audio & Video
Var brnde a kulaniyom
ben006
Expert Level 5
Audio & Video
o ozelik var a ve m de kamera ayarlar en alta oScreenshot_20221021_094921_1000004952_1666334961.jpg
Mustafa3437
Expert Level 5
Audio & Video
Galeri'de düzenleme kısmında etiketten model eklenebiliyor filigran gibi.