Original topic:

LS43DM702UUXUF Yazılım sorunu.

(Topic created on: 05-03-2025 03:59 PM)
195 Views
35egehan35
Active Level 1
Options
Audio & Video

Hafta başında amazondan aldığım LS43DM702UUXUF M7  akııllı ekranımı hafta sonu geniş zamanımda kurulumu tamamlamak için müşteri yetkilisi ile iletişime geçtim Muharrem bey tamamen sorun çözümü odaklı bir arkadaş kendisine teşekkür ederim. beraber 1 saatten az fazla uğraşmamıza rağmen sorunum çözülmedi. Sorunum şuydu.! uygulama mağazasında bulduğum bir uygulamayı çalıştırmak istedim uygulamayı çalıştırdığımda hiç açılmadı. Ekran çok güzel kullanışlı kaliteli bir ekran. insan bu ekranla herşeyi yapabileceğini düşünüyor ancak malesef ekranın geldiğindede bugün geniş zamanımda da Muharrem beyin tüm desteğine rağmen uygulamayı çalıştıramadım. ekranda sürekli dönmesine rağmen uygulama açılmadı internetim Fiber optik internet 1000 bin Down 200 Up. aklıma 5 Ghz bağlantısı sorunu geldi onuda kapatıp direk 2,4Ghz bağlantı yaptım ama kaldıki Telefon internetinide paylaşarak uygulamayı çalıştırmayı denedim. ne yaptımsa nafileee. uygulama mağazasında olan uygulama yüklenmesinede rağmen birtürlü çalışmadı. bu benim için büyük bir eksi. Samsung telefon tablet ve bilgisayarlarını ve mutfak aletleri ile ev eşyalarını güvenle kullandığım bir marka. ve bu kadar basit bir sorun tabikide markaya güvenimi bi anda bitirmeyecek ama. LS43DM702UUXUF ekranımı iade etmek zorundayım. bu kadar mükemmel bir akılı ekran tv ve basit yazılım sorunu. :( umarım bu bilgilendirmem almayı düşünen kişilere faydalı olur  ve yetkilere de ulaşır da çözüm üretebilirler. Son olarak yazmak istediğim. yüklediğim ve çalıştırmaya çalışıp bir türlü çalıştıramadığım uygulamanın ismini yazmadım çünkü fikrim. uygulamanın adı yada işlevi önemli değil. uygulamanın orada olup çalışmaması sorun. 

7 Comments
rcparda
Active Level 7
Audio & Video
Aynı cihazdan var bende gayet güzel çalışıyor. Sizde nasıl böyle bir sorun oldu bilmiyorum ama ben konsol ve kendi akıllı özellikleriyle kullanıyorum çok memnunum fiyat/performans olarak rakibi yok.Xt0WDIrEwa.jpg
0 Likes
35egehan35
Active Level 1
Audio & Video
Ben tv kötü demedim uygulama mağazasında olan uygulama çalışmadı dedim Eğer uygulama mağazasında uygulama varsa bu firmanın kontrolünden geçip oraya gelmiştir Dikkat ettiysen bütün ürünlerinden de kullanıyorum dedim sorun yazılım sorunu ürünü piyasaya sürmüşler yazılım desteği Şu an için tam değil
0 Likes
rcparda
Active Level 7
Audio & Video
Bende sana kötü dedin demedim ben memnunum dedim. Yazılımında bir sorun yok. Belki aldığın cihazda sorun vardır. 1 senedir kullanıyorum.
0 Likes
35egehan35
Active Level 1
Audio & Video
Tamam o zaman ne kadar güzel yazmışsınız bir yıldır kullanıyorum diye benim aldığım modelin numarasını okumuş olsaydınız 2024 model olduğunu anlardınız muhtemelen daha önceki modelde uygulama mağazasında zaten uygulamada yoktur Estağfurullah Ben size kötü manada Konuşmak istemedim yanlış anlamayın ama gerçek şu ki uygulama mağazasında olan uygulamayı personelleri ile beraber Bir saatten az daha fazla bir süre çalıştırmaya uğraştık çalışmadı
0 Likes
rcparda
Active Level 7
Audio & Video
Cihazın kodu aynı senin aldığın cihaz ile aynı. Sana sorunlusu denk gelmiş belli ki. 2024 mayısta aldım. Yazılım sürüm numarası nedir?
0 Likes
rcparda
Active Level 7
Audio & Video
Birde hangi yazılım çalışmıyor
0 Likes
35egehan35
Active Level 1
Audio & Video
Teknik destekteki arkadaşta Bir saat kadar uğraştık televizyonu sıfırladık internet modemini sıfırladık cep telefonundan paylaşımlı İnternette de denedim Önemli olan yazılımın ne olduğu bu bence Önemli olan uygulamanın orada olup çalışmaması anlatmaya çalıştığım bu artık bu konu hakkında fazla kafayı yormak istemiyorum Normalde bu tür yorumları da yapmam uğraşmam ama bu ekran ile biraz fazla uğraştığım için bu yorumu yapma gereği hissettim burada yine de ilgin alakan için teşekkür ederim
0 Likes