- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-03-2025
03:59 PM
(Last edited
05-03-2025
04:02 PM
by
Lacivert
) in
Hafta başında amazondan aldığım LS43DM702UUXUF M7 akııllı ekranımı hafta sonu geniş zamanımda kurulumu tamamlamak için müşteri yetkilisi ile iletişime geçtim Muharrem bey tamamen sorun çözümü odaklı bir arkadaş kendisine teşekkür ederim. beraber 1 saatten az fazla uğraşmamıza rağmen sorunum çözülmedi. Sorunum şuydu.! uygulama mağazasında bulduğum bir uygulamayı çalıştırmak istedim uygulamayı çalıştırdığımda hiç açılmadı. Ekran çok güzel kullanışlı kaliteli bir ekran. insan bu ekranla herşeyi yapabileceğini düşünüyor ancak malesef ekranın geldiğindede bugün geniş zamanımda da Muharrem beyin tüm desteğine rağmen uygulamayı çalıştıramadım. ekranda sürekli dönmesine rağmen uygulama açılmadı internetim Fiber optik internet 1000 bin Down 200 Up. aklıma 5 Ghz bağlantısı sorunu geldi onuda kapatıp direk 2,4Ghz bağlantı yaptım ama kaldıki Telefon internetinide paylaşarak uygulamayı çalıştırmayı denedim. ne yaptımsa nafileee. uygulama mağazasında olan uygulama yüklenmesinede rağmen birtürlü çalışmadı. bu benim için büyük bir eksi. Samsung telefon tablet ve bilgisayarlarını ve mutfak aletleri ile ev eşyalarını güvenle kullandığım bir marka. ve bu kadar basit bir sorun tabikide markaya güvenimi bi anda bitirmeyecek ama. LS43DM702UUXUF ekranımı iade etmek zorundayım. bu kadar mükemmel bir akılı ekran tv ve basit yazılım sorunu. :( umarım bu bilgilendirmem almayı düşünen kişilere faydalı olur ve yetkilere de ulaşır da çözüm üretebilirler. Son olarak yazmak istediğim. yüklediğim ve çalıştırmaya çalışıp bir türlü çalıştıramadığım uygulamanın ismini yazmadım çünkü fikrim. uygulamanın adı yada işlevi önemli değil. uygulamanın orada olup çalışmaması sorun.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2025 04:28 PM in
Audio & Video- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2025 04:29 PM in