cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Küçük kulaklar için kulaklık tavsiyesi

(Topic created on: 2 weeks ago)
172 Views
hazarddwoy
Active Level 6
Options
Audio & Video

Arkadaşlar kulak içi kulaklık alacağım ama kulaklarım küçük. Çoğu kulaklık kulağıma tam giremediği için kayıp düşüyor. Kendime uygun kulaklığı nasıl bulabilirim?

22 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Audio & Video
Youtubede enes özen diye bir yt kanalı var hocam orda bir çok kulaklığı tanıtıyor detaylıca. Kendinize en uygun kulaklığı ordan bulabileceğinizi düşünüyorum.
0 Likes
hazarddwoy
Active Level 6
Audio & Video
Valla günlerdir inceleme videoları izliyorum fakat kimse bu konu hakkında bir şey söylemiyor. O adamı da izledim ama hiç dikkatimi çekmedi. Yani küçük kulağı olanlara önermem gibi bir şey duymadım.
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Audio & Video
Malesef aklıma Başka bir şey gelmiyor.
hazarddwoy
Active Level 6
Audio & Video
Sağol yine de.
rs7quattro
Active Level 6
Audio & Video
Bende buds 2 var sol kulaklığımda küçük silikon sağ kulaklığımda orta boy silikon takılı 😂
0 Likes
hazarddwoy
Active Level 6
Audio & Video
Arkadaşımda buds 2 var. En küçük silikon ile kullandım ama kulağım küçük diye girmiyor kulaklık.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Audio & Video
Clips şeklinde olan kulaklıklarda hiçbir sorun yaşamazsın. Kulağa küpe gibi oturanlardan bahsediyorum. Bikaç markanın benzer ürünü var ama en iyisi huawei tabiki
0 Likes
hazarddwoy
Active Level 6
Audio & Video
Evet huaweifreeclip olanı almayı düşündüm bu durumdan dolayı ama onlar da kulağın içine geçen model olmadığı için sesi dışarı veriyorlar bir hayli. Bir de anc yok. Müzik için hiç uygun değiller.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Audio & Video
Dışarıya sadece son ses seviyesinde biraz ses veriyor. Anc'de kendi adıma benim için çok olmazsa olmaz değil. Çünkü yeni kulakların çoğu yapısından dolayı o işi pasif olarak kısmen hallediyolar zaten
0 Likes