cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds3 Pro kHz

(Topic created on: 3 weeks ago)
283 Views
ygtknca
Active Level 10
Options
Audio & Video
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Buds3Pro 96kHz'ye kadar çıkabiliyor ama ayarlanmıyor otomatik ayarlıyor bunun sebebi nedir?
image

image

0 Likes
19 Comments
Zafercan
Active Level 8
Audio & Video
S23 Ultra. 1748898806093.jpg
0 Likes
Zafercan
Active Level 8
Audio & Video
Senin cihaz ne?
0 Likes
ygtknca
Active Level 10
Audio & Video
24FE sanırsam telefonla alakalı üzdü bu durum keşke 24+ alsaydım çünkü araştırdım daha üst cihazlarda açılıyor
0 Likes
Zafercan
Active Level 8
Audio & Video
Takılma illaki açılacaktır. Bizimkinede hemen gelmemişti emin olabilirsin. Açılana kadar 3 güncelleme aldı sanırım
ygtknca
Active Level 10
Audio & Video
O zaman bilmiyorum hocam sırf telefon yüzünden kısıtlanıyorsa çok saçma bir politika 24FE de o kadar düşük cihaz değil yani.A serisi olsa anlarım ama bu üzücü çok değişik politikalar var cidden samsungda mesela bizde pil sağlığı var 24+ da yok saçmalığa bak
0 Likes
ygtknca
Active Level 10
Audio & Video
Çok **bleep** ediyor mu ses
0 Likes
Zafercan
Active Level 8
Audio & Video
Ya şöyle belli başlı tonları evet ayrı duyabiliyorsun. Yani üst üste binen seslerin hepsini daha net duyabiliyorsun ancaak kullandığın uygulamaya bağlı. Misal spotide uhd desteği yok ama deezerda var. Dene gör diyebilirim
0 Likes
ygtknca
Active Level 10
Audio & Video
Apple Music kullanıyorum zaten destek var 48kHz üstü çok şarkıya denk gelmedim hocam ama zaten cihazda açılmıyor denk gelsemde Türkçe ağırlıklı dinlediğim için en fazla 44,1 kHz gördüm 48kHz azınlıkta türkçe şarkılarda ama merak ettim uzamsal ses için 360 derece sesi açmak gerekiyor mu gerek yok mu?
0 Likes
mesko
Active Level 5
Audio & Video
kulakligi acinda 90 oluyor telefon s25 ultra
Zafercan
Active Level 8
Audio & Video
Valla bende tam 96
0 Likes