cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 ile ilgili

(Topic created on: 04-17-2025 08:07 AM)
95 Views
callmeuncleteddy
Active Level 3
Options
Audio & Video

Samsung Buds 3 kulaklığımı kablosuz şarj ettiğimde 15 dakika içerisinde elimi yakacak kadar ısındı sizce normal midir yoksa bi servise gideyim mi?

7 Comments
Audio & Video
Değil. Aynı sorun bende saatte oluyordu saati sıfırlayıp güncelleme yaptım düzeldi. Güncellemesi varsa yapın.
0 Likes
Audio & Video
Güncelleme yok malesef daha önceki yazılım sürümlerinde de kablosuz şarj denemedim diye önceden var mıydı yok muydu bilmiyorum
0 Likes
Audio & Video
Bende de buds3 pro var ama hiç öyle sorun yaşamadım. Saatte yaşadığımda sıfırlama yapıp güncelleme yaptığımda düzelmişti. Samsung sayfasından bence destek alın arıza bildirerek onlar daha iyi yardımcı olurlar eminim. Dikkatli kullanmanızı ısındığın da şarja takmanızı veya kullanmanızı önermem.
Audio & Video
Teşekkür ederim garip olan şu ki normal şarjda hiç ısınmazken sadece 5watt gibi bir kablosuz şarjda böyle ısınıyor
0 Likes
Audio & Video
Ben 25w adaptör ile şarj ediyorum ve ısınma sorunu olmuyor. Muhtemelen bir sıkıntı olabilir. Yazılımsal olduğunu tahmin ediyorum. Canlı destek yardımcı olacaktır ne yapmanız gerektiği konusunda.
0 Likes
synt
Active Level 1
Audio & Video
Kesinlikle servise gitmelisiniz. Daha önce kullanıcının kulağında patlama olayları olmuştu buds2 serisinde. Kendinizi riske atmayın bence.
0 Likes
Erdi
Active Level 5
Audio & Video
Ben kablo ile şarj etmiyorum. Genelde samsungun ikili şarj standında şarj ediyorum. Isınması normal seviyelerde. Anormal bir durum yaşamadım.