cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro Kesinlikle uzak durun

(Topic created on: 11-29-2024 09:58 PM)
649 Views
Enestkr
Active Level 7
Options
Audio & Video

Buds Live

Buds pro
Buds 2 
Buds 2 Pro
Buds 3 Pro 
Bu modelleri kullandım. İçlerinden en elle tutulur buds 2 pro vardı. Şimdiye dek en kötüsü buds 3 pro oldu. Buds 3 Pro almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle önermiyorum. Cihazı alalı ilk ayını doldurmadan ilk haftasında ses bozukluklarından değişime gitti. Sonraki daha ikinci üçüncü gününden ses sorunları, aydınlatma sorunları, sağ kulaklığın en eski sony kulaklıklar gibi çalışması derken servis sorunumu görmezden geldi. Yapılan test ve incelemelerde herhangi bir soruna rastlanmamıştır diye geri geldi bana. Sorun olduğu gibi artarak ve katlanarak devam etti. Members üzerinden insanlara aktardım anlattım moderatörler benimle iletişime geçti tekrar servise göndermemi detaylı inceleyeceğiz dedi ama gitti geldi yine aynı tas aynı hamam. Kulaklık tekrar geldi bana. Malesef bu iğrenç kulaklığa kaldım. Samsung benim için bitmiştir. Kulaklık tavsiyesi isteyen buds 3 pro almalımıyım diye düşünen varsa şu post'u okusun yeter. Zaten ekonominin günden güne kötüye gittiği paramızın sürekli olarak değer kaybettiği zamanlarda paranıza yazık etmeyin. Forumlara bakın memberste tek tek bakın buds 3 pro hakkında binlerce şikayet var. Oturup bi düşünün Samsung o eski samsung değil. 
18 Comments
AlperGüler
Expert Level 2
Audio & Video
Buds 2 hâlâ güzel bende buds 3 e hiç ısınmadım sanki tasarım için çıkarılmış gibi buds 4 ü beklemek lazım
Enestkr
Active Level 7
Audio & Video
Ben kapattım hocam Samsung defterini
strangers
Active Level 4
Audio & Video
Buds 3 pro kullanıyorum ses sanatçısıyım stüdyoda detay seslerden tut 80b bassları şarkılara ayarlarken, test ederken bu kulaklığı kullanıyorum ve bahsedilen sorunlar bende olmadı o yüzden size bu konuda katılamayacağım
Enestkr
Active Level 7
Audio & Video
Hocam mesele bi sorun olup olmaması değil. Sorun olduğunda firmanın nasıl yaklaştığı ilgilendiği. Binlerce kişi bin bir sorununu dile getiriyor bu model ile ilgili
strangers
Active Level 4
Audio & Video
Genele değinmek istedim herkes yok şöyle yok böyle demişte ondan birde alırken kulaklıkların hijyenden dolayı diğer elektronik cihazlara göre kat kat daha zor iade değişim ve onarım olduğunu bilerek alıyoruz
Burak08
Active Level 7
Audio & Video
Hay ağzına sağlık dostum😊
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Audio & Video
Bu konuda kanun bir ayrım yapmamış. Kulaklıklar elektronik cihaz grubuna dahildir ve elektronik cihazlarda satın alındığı ilk altı aylık süreçte bir sorun meydana gelirse (kullanıcı hatası olmayan) ilk satın alındığı esnada var olan bir kusurmuş gibi değerlendirilir. İlk altı ay içerisinde kusurlu olan ürünler tükeciti tarafından iade ve değişim hakkı mevcuttur. Kulaklık, telefon, Pc hiç farketmez. Elektronik ürün grubunda faturalandırılan bütün ürünler için geçerlidir. Hiçbir marka devletten güçlü değildir. Tüketici hakları kanunları gayet açık ve tüketicinin yanındadır.
Anonymous
Not applicable
Audio & Video
Buds 3 pro 7 bin TL ya yazık valla buds live buds pro buds plus buds 2 buds 2 pro bunlar daha iyi
Ozan6676
Active Level 6
Audio & Video
Buds 3 pro ile ilgili çok şikayet olduğu doğru fakat elektronik cihaz birazda şans meselesi ben 2 aya yakındır kullanıyorum şükür bir sorun görmedim şimdilik
0 Likes