cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro Kesinlikle uzak durun

(Topic created on: 11-29-2024 09:58 PM)
646 Views
Enestkr
Active Level 7
Options
Audio & Video

Buds Live

Buds pro
Buds 2 
Buds 2 Pro
Buds 3 Pro 
Bu modelleri kullandım. İçlerinden en elle tutulur buds 2 pro vardı. Şimdiye dek en kötüsü buds 3 pro oldu. Buds 3 Pro almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle önermiyorum. Cihazı alalı ilk ayını doldurmadan ilk haftasında ses bozukluklarından değişime gitti. Sonraki daha ikinci üçüncü gününden ses sorunları, aydınlatma sorunları, sağ kulaklığın en eski sony kulaklıklar gibi çalışması derken servis sorunumu görmezden geldi. Yapılan test ve incelemelerde herhangi bir soruna rastlanmamıştır diye geri geldi bana. Sorun olduğu gibi artarak ve katlanarak devam etti. Members üzerinden insanlara aktardım anlattım moderatörler benimle iletişime geçti tekrar servise göndermemi detaylı inceleyeceğiz dedi ama gitti geldi yine aynı tas aynı hamam. Kulaklık tekrar geldi bana. Malesef bu iğrenç kulaklığa kaldım. Samsung benim için bitmiştir. Kulaklık tavsiyesi isteyen buds 3 pro almalımıyım diye düşünen varsa şu post'u okusun yeter. Zaten ekonominin günden güne kötüye gittiği paramızın sürekli olarak değer kaybettiği zamanlarda paranıza yazık etmeyin. Forumlara bakın memberste tek tek bakın buds 3 pro hakkında binlerce şikayet var. Oturup bi düşünün Samsung o eski samsung değil. 
18 Comments
Enestkr
Active Level 7
Audio & Video
Anlatmak istediğim arkadaşlar; Ben yandım siz yanmayın.
Audio & Video
Buds 3 lerde kronik bir sorun var herhalde bu forumda buds 3 hakında da böle şikayetler okudum hatta buds 3 almıştım açmadan iade ettim bu tür problemleri okudukça ürktüm
Enestkr
Active Level 7
Audio & Video
Keşke bende biraz bekleseydim alanların yorumlarına baksaydım pişmanım hocam bende
Audio & Video
Geçmiş olsun hocam kısa sürede sorununuz hallolur inşallah🙏
Enestkr
Active Level 7
Audio & Video
Ümidi kestim artık hocam
halucin
Beginner Level 5
Audio & Video
Bende buds 3 aldım 2.gün ağrıza yaptı servise verdim değişim yada iade onayı çıktı.gittim farkını verip buds 3 pro aldım yetmezmiş gibi.bende memnun değilim alacaklar varsa almasın
zeto
Active Level 10
Audio & Video
Bu yüzden samsung cihszda apple airpod pro 2 kunlanıyorum yıllar oldungram bozulma yok samsung kulaklıklar sınıfta kalıyor
Anonymous
Not applicable
Audio & Video
Kalite Olarak Airpodslardan Pek Farkları Yok
0 Likes
ilkerd
Active Level 6
Audio & Video
Bence urun fiyat/performans ürünü. Beklediğiniz kalite olmasa da tüm ozellikler ve ürün göz önüne alındığında bu fiyata göre iyi kalitede ve özellikte bir ürün. Türk insanına bu şekilde davranış ve olumsuz servis deneyimi maalesef tüm firmalarda mevcut. Turkiyede her firma Türk insanına arıza oranı yüksek parti malları gonderebiliyor ve hesap sorması güç olduğu için ne haliniz varsa görün diyorlar.

LG de başıma gelenleri anlatsam sasarsiniz.

Başınıza gelenlere üzüldüm. Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur.