cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2 Kulağımda durmuyor

(Topic created on: 08-09-2022 04:35 PM)
2036 Views
Luci_
Active Level 3
Options
Audio & Video

Merhaba

Samsung buds 2 kullanıyorum spor yaparken kulaklık kulağımdan düşüyor bütün uçları denedim ne yapmam lazım 
5 Comments
Tolga67
Expert Level 5
Audio & Video
Tepesindeki silikon lari değişip deneyebilirsiniz kulağınıza uygun olanla pardon okudum tüm uclari deneyipde olmuyorsa kulak üstü tavsiye ederim kulak içi spora göre duramayabilir kulaginizda terlemeyle alakalıdır diye düşünüyorum
Luci_
Active Level 3
Audio & Video
Airpods gibi **bleep** olanlar duruyor bu durmadı iade etsem kabulde edilmez sanırım
Tolga67
Expert Level 5
Audio & Video
Bunu önce aldığınız yetkili magazayla görüşmeniz gerekiyor koşulları şartları nelerdir zaman faktörünü de var tabi siz bir an önce başvurun size yardımcı olacaklardır
TheSaTaN
Active Level 8
Audio & Video
Bu tamamen kulak yapısiyla ilgili benimde buds prolar %100 şekliyle uyumlu değil 2 saat kullanabiliyorum sonra düşmeye başlıyor. Bazıalrına tam oturuyor
Anonymous
Not applicable
Audio & Video
Herkesin kulak yapısı farklıdır. Herkeste oturmayabilir.
Uygulama üzerinden oturduğunu kontrol edin.

En iyi ses kalitesi ve normal çalışma için Galaxy Buds Pro'yu kulağınıza tam olarak doğru biçimde yerleştirmeniz çok önemlidir. Kulaklıkları doğru şekilde takmazsanız ses kalitesi düşük olabilir veya cihaz çalışmayabilir.
Kulaklık lastiklerini basılı yön işaretlerini görecek şekilde tutun, kulakiçi kulaklıkları kulaklarınıza yerleştirin ve ardından kulakiçi kulaklıkları kulağınıza rahat bir şekilde oturana kadar çevirerek ayarlayın. Dokunmaya duyarlı sensörler, kulakiçi kulaklıkları taktığınızda taktığınızı algılar.

Ardından kulaklık, size kulaklığın algılandığını bildiren bir ses çıkarır. Doğru bir uyum size en iyi sesi ve aktif gürültü engellemeyi verecektir.

Not: Kulaklıkların dokunma özelliği yanıt vermiyorsa veya dokunduğunuzda sesli sinyal duyulmuyorsa, kulaklıklar kulaklarınıza doğru şekilde yerleştirilmemiştir ve dokunmaya duyarlı sensör kulağınıza temas etmemektedir. Kulaklığın algılandığını bildiren bir ses duymuyorsanız, kulaklarınıza uyan kulak uçları kullanın.

Samsung'dan aldığım yazı.galaxy-buds-pro-dogru-kullanim1_12063_1659262759.jpg