cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

BUDS 3 PRO ALMAK MANTIKLI MI

(Topic created on: 04-01-2025 12:50 AM)
106 Views
AYITEDDY
Active Level 2
Options
Audio & Video

Herkese hayırlı bayramlar ve iyi akşamlar

Şuanda yks ye hazırlanıyorum ve maalesef yazın hem iş hem yks ye çalışıyor olucam farklı şehirlerde olucam yaz boyu ve bu sürede de dışarda kafede kütüphanede orda burda ders çalışacağım evde de biraz gürültülü oyun oynayan bir kardeşim var 2 saattir bir arkadaşımdan aldığım qcy h3 kafa üstü kulaklığını kullanıyorum ve anc ile kullanınca evde misafir olmasına ve kardeşim oyun oynamasına rağmen rahatsız olmadım bunun neticesinde güçlü bir anc özelliği bulunan bir kulaklık almak istiyorum tercihim ne olmalı anker liberty 4 nc/pro ve buds 3 pro arasındayım şuan telefonum 24+
Buds 3 proya daha yakınım şuan ekosistemden dolayı ama pil konusu gözümü korkutuyor ve en önem verdiğim özellik iyi bir anc
27 Comments
Audio & Video
Buds 3 pro için şikayetler had safhada bilemedim
SysTheMore
Active Level 9
Audio & Video
Ne şikayeti var ?
Audio & Video
Eğer paran varsa kesinlikle al derim.
Adanaliisot
Active Level 10
Audio & Video
Kulak icilerin ancsi asla kafa ustuler kadar olamaz . O yüzde anc istiyorsan kafa ustu al
AYITEDDY
Active Level 2
Audio & Video
Anc için kafada fazla ağırlık yapmayan bir kulaklık öneriniz var mı
Audio & Video
Hiçbir kulak içi kulaklık kulak üstü kulaklığın yerini tutamaz. Ben de kulak üstü vardı ama basketbol oynarken onu takamayacağımdan buds 3 pro aldım. Gayet memnunum bende senin gibi yks'ye hazırlıyorum. Sınıfta çok gürültü olmasına rağmen bana hiç ses gelmiyor. Ama müziği kapatıp sadece anc'yi açarsan gürültülü ortamda ses geliyor. Yine de baya iyi engelliyor yan odada annemler televizyon izlerken ben sadece anc sayesinde sessizce paragraf çözebiliyorum.
AYITEDDY
Active Level 2
Audio & Video
Anc için kafada fazla ağırlık yapmayan bir kulaklık öneriniz var mı
Ve bunun bir kıyasını yapamaz mıyız yani buds 3 pro bana qcy h3ten daha kötü bir anc performansı mı vericek tabiki kulak üstü kulaklığın kulağı direk olarak kapatmasıyla pasif bir gürültü engelleme de oluşturuyor fakat buds 3 pro bunu yakalayabilir mi onu merak ediyorum
Son olarak buds 3 pronun şarjından memnun musunuz
Audio & Video
Yani dediğim gibi müzik dinleyeceksiniz asla ses duymazsınız ama paragraf falan müzikle çözülmüyor onlarda sadece anc yetersiz kalabiliyor. Bundan önce jabra elite 65t kullanıyordum o bundan daha kötüydü. Şarjını hiç dert etmene gerek yok 4-5 saat kesintisiz dinlersin. Zaten çok hızlı şarj oluyor. Kendim test ettim 10 dk da 0'dan 40'a çıktı.
Audio & Video
Dediğin kulaklığı hiç bilmiyorum başka kulaklık da kullanmadım o yüzden tavsiye edemeyeceğim