cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

AKG Y400 KULAKLIK

(Topic created on: 08-05-2023 09:47 PM)
543 Views
GalaxyAhmet
Active Level 6
Options
Audio & Video
Merhaba iyi akşamlar. 14 Mart 2022 yılında bir e-Ticaret sitesinden orjinal Samsung Türkiye garantili Samsung'un ses markası olan AKG Y400 markalı bir kulaklık almıştım. Ben bu kulaklığı evde ve araba yolculuklarında müzik, film, dizi gibi platformlarda kullanmama rağmen pedin içindeki kumaş dağılmış süngerlerde yumuşadı. Kutunun içindeki garanti belgesinde 2 yıl garantisi var gözüküyor. Benim merak ettiğim sorular;

1. Herhangi bir Samsung Yetkili Servisinde garanti kapsamı içerisinde ücretsiz ped değişimi yaparlar mı?
2. Ürünün garantisi 2024 te bitiyor galiba. Ben 1 Ocak 2024 te kendi elimle servise götürsem herhangi bir sıkıntı olur mu (geç kalmış olur muyum?)?

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Audio & Video

Merhaba GalaxyAhmet,

Yaşadığınız durumun giderilebilmesi için aşağıdaki linkten SamsungWa teknik servisinden destek alabilirsiniz.

https://servis.samsungwa.com.tr/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
busra98
Active Level 3
Audio & Video
Garanti bitimin muhtemelen aldığın tarihtir ama eğer kesin götürme planın varsa 1 Ocak'ta olsa 2024'e bırakıp riske atma. Ped değişimi konusunda bilgim yok ama zamanla kişisel kullanım yoluyla aşınma olduğu için çokda değişime istekli olacaklarını sanmam ama yinede şansını dene istersen
GalaxyAhmet
Active Level 6
Audio & Video
Değerli yanıtınız için teşekkür ediyorum. Garanti için diğer arkadaşların tavsiyeisin de öğreneyim onların fikri ne acaba?
BurakTunç
Expert Level 5
Audio & Video
Hangi servise götüreceğin de çok önemli. Adını vermeyeceğim ama son birkaç gündür … servis hakkında ya ilgisiz ya da ilgisiz ve bilgisiz olduklarını gösteren gönderiler dolaşıyordu. Bu model kulaklığımı şu sebepten o servise göndereceğim ne yaparlar diye ayrı bir gönderi açsanız sizin yararınıza olur.
GalaxyAhmet
Active Level 6
Audio & Video
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ürünü teslim ederken sorarım ve şayet böyle bir sorun ile karşılaşırsam farklı bir yetkili servise götürürüm.
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Audio & Video

Merhaba GalaxyAhmet,

Yaşadığınız durumun giderilebilmesi için aşağıdaki linkten SamsungWa teknik servisinden destek alabilirsiniz.

https://servis.samsungwa.com.tr/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes