cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Smarttag başka cihaz bağlı sorunu

(Topic created on: 09-16-2024 07:19 AM)
234 Views
he2m
Active Level 3
Options
Akıllı Ev

Kendime bi kaç tıl önce smarttag almıştım başıma kötü bir kaza gelmişti ve eski telefonum param parça oldu smarttag onda kayıtlıydı ve şuan ki cihazım bağlanamıyorum nasıl çözebilirim

11 Comments
Siberizm
Active Level 6
Akıllı Ev
Pilini çıkarıp bir süre bekledikten sonra yeniden takarak hafızanın temizlenmesini deneyebilirsiniz
0 Likes
he2m
Active Level 3
Akıllı Ev
Hocam denedim ama yok tam başlarken bu aygıt başka bir cihaza bağlı lütfen ondan çıkartınız diyor
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Akıllı Ev
Samsung’un Bul uygulaması ile eğer aynı hesap ile cihazınızı kullanıyorsanız uzaktan cihazı kaldırmanız mümkün. Bu yöntemi deneyin bir de
0 Likes
he2m
Active Level 3
Akıllı Ev
Yok hocam cihazı bağladığım hesap ile şuan kullandığım hesap bir değil daha önceden farklı bir marka kullanıyordum ondan 2 3 yıl geçti hatırlamıyorum
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Akıllı Ev
Anlıyorum. Bu durumda Samsung Destek masası ile iletişime geçmenizde fayda var. Muhtemelen sorunu çözeceklerdir. Benim bilgim bu kadar maalesef. Geçmiş olsun
0 Likes
he2m
Active Level 3
Akıllı Ev
Cihaz çöp oldu heralde tekrardan resetleme işlemini denedim ama yok1726443870665.jpg
SSonmez
Active Level 5
Akıllı Ev
Smarttag kullanisli mi gercekten? Anahtar bavul çanta gibi seylerde mi kullaniyorsunuz?
0 Likes
he2m
Active Level 3
Akıllı Ev
Ben onun için kullanıyordum sonradan S24 ultra geçtim uwb yani ultra wide band destekleyen telefonlarda mesafe nerdeyse sınırsız oluyor yani kullanışlı
SSonmez
Active Level 5
Akıllı Ev
Teşekkürler ben de bakayım o halde, bende de S24U var