Original topic:

مشكلة قفل الشاشة اثناء مشاهدة فيديو

(Topic created on: 04-19-2025 06:35 AM)
50 Views
AbdoEmad88
Beginner Level 2
Options
جالاكسى S
انا عندي مشكلة لو حاولت اشوف فيلم او فيديو طويل على الموبايل S24ultra الشاشة بتقفل حتى بعد ما ظبط الاعدادات كلها و keep screen on while viewing وبردو بتقفل لوحدها .... هل في حد حصله المشكلة دي وحلها؟
5 Comments
جالاكسى S
الموبايل بيعتمد على الكاميرا الأمامية إنه يرصد إن في وش بيبص على الشاشة علشان ميطفهاش، لكن لو الإضاءة ضعيفة أو انت مش باصص مباشر للشاشة، أو بتتفرج وإنت في وضع أفقي، بيتهيأ له إن مفيش حد بيبص وبالتالي يطفي.

وكمان، فيه bug معروف بعد التحديثات الجديدة، إن الخاصية دي مش بتشتغل زي زمان، وخصوصًا في الوضع الأفقي (landscape mode).
0 Likes
جالاكسى S
حل مؤقت – مش رسمي بس شغال:

نزل تطبيق اسمه "Caffeine" أو "Stay Alive!" من Google Play.
0 Likes
جالاكسى S
التطبيق ده بيمنع الشاشة تطفي نهائي وانت بتختار التطبيقات اللي يشتغل فيها، يعني مثلًا تخليه يشتغل بس مع VLC أو Chrome.
0 Likes
جالاكسى S
روح على: الإعدادات > الميزات المتقدمة > الحركات والإيماءات > إبقاء الشاشة قيد التشغيل أثناء النظر واتأكد إنها شغالة (حتى لو شغالة، اقفلها وافتحها تاني).
بعدين:
الإعدادات > الشاشة > مهلة الشاشة (Screen timeout)
وخليها مثلًا على 10 دقايق أو أكتر.
0 Likes
SaedZareed
Active Level 1
جالاكسى S
افتح الفيديو نفسه في مشغل الفيديو مش تسيبه شغال من المعاينه بتاعة المعرض
0 Likes