היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, אנחנו פותחים סשן נוסף בסדרת השאלות למומחים - 'כל מה שרציתם לדעת', והפעם... >> כל מה שרציתם לדעת על מוצרי המובייל של... View Post
מישהו מכיר אפליקציה (חינמית כמובן)שדרכה אפשר להגדיר צליל התראה לכל אפליקציה בנפרד במכשיר? View Post
גם אני זכיתי במשהו מגניב! (רק חבל שאין לי s25 ultra בכדי לצלם את האירוע חחח) תודה רבה לסמסונג על ההזמנה להופעה ועל האפשרות להזמין חמישה אנשים נוספים View Post
מכשיר s25 בעבר צליל ההתרעות היה גבוה.. עכשיו בקושי שומעים! וזה הכי גבוהה בווליום. כמו כן איך משנים צליל התרעה לכל אפליקציה? אי אפשר🥵 View Post
פתאום התמונות ששולחים לי בווצאפ לא מופיעות בגלריה ולא נשמרות לי בgoogle photos View Post
תודה לסמסונג ישראל על המארז שהגיע עד הבית...מושקע ומפנק ביותר!!!מתנה מסמסונג View Post
התחדשתי ב s25 תמיד היה לי go launcherמשום מה כרגע לא מצליח להתקין מדוע? View Post
לחצתי בטעות ארוך על חזור אחורה וזה הפעיל אותו ועכשיו אני מנסה עוד פעם וזה לא עובד.איך מפעילים את ג'ימיניי View Post
הצפנה לעתיד: איך סמסונג מגנה על המידע שלכם מפני מחשבים קוונטיים?אם כמוני, גם לכן ולכם חשובה הפרטיות וההגנה על המידע שלכם, בטח תשמחו לדעת שסמסונג לקחה... View Post
בארץ ובחו"ל עולה מדרגה התופעה שנקראת "סופר קופי,\ רפליקה"בפוסט הזה אנסה להסביר לכם איך להמנע ולזהות סמסונג מזוייףנתחיל מזה שהדרך הכי טובה... View Post
היי רציתי לעורר את צומת לבכם שבלוח שנה של סמסונג אין אופציה להוסיף גם כן את התאריך העברי מה שקיים היום בכל לוח שנה אחר כמו של גוגל ושל אפל זה מאוד... View Post