היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, אנחנו פותחים סשן נוסף בסדרת השאלות למומחים - 'כל מה שרציתם לדעת', והפעם... >> כל מה שרציתם לדעת על מוצרי המובייל של... View Post
אני כנראה 100% האחרון שמפרסם על הערכת צפייה של האירוע השקה של ה-Galaxy S25 😅את הערכה קיבלתי כבר ביום שני,בגלל שקיבלתי אותה הביתה בזמן שהייתי... View Post
לפי פרסום ברשת X שחרור one ui 7 יחל להיות מופץ החל מהתאריך 7.2.25מעניין אם זה באמת... View Post
עברתי לאחרונה משיואמי לסמסונג והתאכזבתי לגלות שהחלונות הצפים לא טובים כמו אלה של שיואמי.כן, אפשר לעשות יותר חלונות צפים, אבל הגודל של התוכן לא משתנה,... View Post
אני ממש צפיתי לעדכון לאחר ההשקה שהייתה ! אני נכנס לעדכונים וקופץ נאושר כי יש עדכון כמו איזה מטורף קופץ מהכיסא בשמחה ואז קולט את זה שזה עדכון של 6.1... View Post
הגיע עדכון ינואר לסדרת s24!!למה זה לא one ui 7.0😞 View Post
כמו שכולכם יודעים,בקרוב יופץ עדכון One UI 7 לסדרת Galaxy S24.אין עדיין תאריך לשחרור העדכון.ברגע שיהיה, יפורסם בקהילה מפת דרכים שתציג מתי כל מכשיר יקבל... View Post
פורמט ה-heic הוא פורמט תמונות ביעילות גבוהה שחוסך מקום, אך בעת שיתוף הצד השני לא תמיד יכול לפתוח את התמונה. שמירה לפורמט PDF האפשרות הפשוטה ביותר היא... View Post
מישהו יודע מתי העדכון one ui 7 אמור לצאת?כי אתמול היה הSamsung unpacked ועדיין לא יצא העדכון View Post