היי ממברס, פוסט זה נועד לרכז את כל העדכונים והמידע הקשור לגרסת One UI 7.0.כל פוסט שיתפרסם בנושא זה יאוחד לכאן, על מנת לשמור על סדר ונגישות המידע. מפת... View Post
היי ממברס, פוסט זה נועד לרכז את כל העדכונים והמידע הקשור לגרסת One UI 7.0.כל פוסט שיתפרסם בנושא זה יאוחד לכאן, על מנת לשמור על סדר ונגישות המידע. מפת... View Post
היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, אנחנו פותחים סשן נוסף בסדרת השאלות למומחים - 'כל מה שרציתם לדעת', והפעם... >> כל מה שרציתם לדעת על מוצרי המובייל של... View Post
רציתי לשאול למה כיום יש רק לאונצ'רים מסך הבית שמחליפים את מסך הבית ומארגנים את האפליקציות למה לא משלבים ai שיודע לקטלג את האפליקציות מסך הבית לפי... View Post
כל הזמן מופיע לי שיש התראה שלא נקראה, אבל אין שם כלום. בסרטון שזה נעלם זה פעם ראשונה שזה קורה לי וסיכוי גדול שההתראה תחזור על עצמה View Post
אנו שמחים להודיע כי החל מהיום, גרסת העדכון One UI 7 זמינה למכשירי ה-Galaxy S23.העדכון החדש מביא שיפורים משמעותיים בממשק המשתמש, תוספות פונקציות חדשות... View Post
לעוד מישהו מאז העדכון קורה שהטלפון מוגדר על שפה עברית אבל כל הטלפון וההגדרות תקועות על אנגלית, גם ההכל כתוב משמאל לימין.אשמח לעזרה אם מישהו שמע ויודע... View Post
בשעה טובה ומוצלחת כמה חיכיתי לרגע הזה!האמת שעכשיו אני מתלבט אם לעדכן🫣 View Post
אם אתם רוצים שההתראות ולוח הוויפי וכל אלה יהיו ביחד אז פשוט הולכים ללוח התראות מחליקים את זה ימינה ואז יהיה עט בצד שמאל למעלה לוחצים על העט ואז לןחצים... View Post
מקווה שזה העדכון האחרון לפני ה-One UI 7😃 View Post
היי ממברס,זהו יום חג היום עבור מכשירי ה-Flip 5 ואני מעריך שגם ה-Fold 5 ביבוא רשמי! עדכון One UI 7 זמין להורדה, תתחדשו! View Post
תגידו לי מי אתם מי אתם שאתם עושים חרם על ילדים כאילו אתם מבינים שאתם לא יכוליםתגידו לי מי אתם מי אתם שאתם עושים חרם על ילדים כאילו אתם מבינים שאתם לא... View Post
האם עוד מישהו נתקל בחוסר שירות ומתן פיתרון הולם למוצר שבאחריות מחברת סמסונג או אלקטרוניקס פרו ? בעיה - טלויזיה 75" בת שנה וחצי באחריות עם תקלת... View Post