Original topic:

סמסונג בשביל מפתחים?! #6

(Topic created on: 11-07-2022 05:05 PM)
277 Views
Adam_Mordehai
Active Level 9
Options
נושאים כלליים

image

אז מה זה סמסונג גלקסי בשביל מפתחים?
פה אני ארה לכם את המידע על האפליקציות שאתם צריכים לדעת, שמוגדרים ת-חת "אפשרויות למפתחים", אסביר לכם/ן הכל!
אגיד במה אפשר לגעת ובמה לא!
כל סדרת הפוסטים יכללו

אפליקציות "עם אפשרויות סודיות למפתחים"

• הגדרות למפתחים
  • תכנות סודיות
  • הקשות סודיות לפתיחת פונקציות סודיות
  • הגדרות סודיות עם חנות של סמסונג
  • אפליקציות סודיות

אשמח לדעת אם נושא כזה מעניין אותכם/ן
תכתבו לי בתגובות ותתנו לייק!

מוכנים לזה?

1) ללא כניסה למצב שינה – הטלפון לא יתחבה, עוזר בעיקר אם רוצים להעתיק טקסט מהטלפון, להראות לספר איך להסתפר וכו' – לא להשתמש בפונקציה אם המסך שלכם הוא מסך amoled - מפני שהם יכולים להשרף

2)מצב הדגמה - לא עובד בכל המכשירים אך הוא נותן לכם להסיר את כל האתרות לצורך צילום המסך שלכם, משמש בתי עסק להצגה של המכשיר

3) בחירת אפליקציה להדמיית מיקום - עוזר על מנת לשבש מיקום אימית עוזר בעיקר לעקוב הגבלות בתוך אפליקציות או משחקים (לא משמש כVPN)

4) ביטול נעילה של OEM - משמש לפתיחת ה-Bootloader – לא ממליץ להשתמש כי אם תעשו בו משהו לא טוב הטלפון יעבד את האחריות + אתם\ן יכולים\ות לעבד את המידע, ממליץ להשתמש אם אתם\ן רוצים\ות לחקור על האנדרויוד ורוצים\ות לקבל גישה מלאה - במידה ויהיה אפשר אעשה פוסט מפורט על כך!

מנהלים\ות יקרים\ות שאלה? האם אני יכול לעשות פוסט מפורט על איך להתקין תוכנה (מערכת האנדרויד) מה צריך לעשות, ואיך להשתמש, כמוון שלא אלמד משהו לא חוקי -

8 Comments
נושאים כלליים
מצב הדגמה - משמש בתי עסק להצגה של המכשיר.
נעילת OEM - משמש לפתיחת ה-Bootloader.

תודה על השיתוף!
Adam_Mordehai
Active Level 9
נושאים כלליים
תודה, הוספתי
נחום
Expert Level 5
נושאים כלליים
כל הכבוד אדם!
נושאים כלליים
תודה על הפוסט
EladSolomon
Expert Level 5
נושאים כלליים
תודה רבה!
nenaaas
Beginner Level 4
נושאים כלליים
תודה אדם וכן מאוד מעניין נושא זה אודה לך אם תפרט יכולות מפתחים ויפוי בגים, תוכנות חדשות
nenaaas
Beginner Level 4
נושאים כלליים
❤️Screenshot_20221116_003422_Samsung Members_1000016666_1668552709.png
0 Likes
MonSamsung
Expert Level 5
נושאים כלליים
אלוף.
0 Likes