- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Tuesday (Last edited Tuesday ) in
אפליקציות ושירותים- DeX for PC הולך ונעלם: התוכנה כבר לא זמינה להורדה רשמית ולא תקבל עדכונים. היא עשויה להמשיך לעבוד למי שהתקין אותה, אך ללא תמיכה עתידית.
- העתיד של DeX: החוויה תתמקד בחיבור ישיר למסכים (חוטי) וב-Wireless DeX (אלחוטי לטלוויזיות ומסכים תומכים). זהו DeX "טהור" יותר, ישירות מהמכשיר.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Tuesday in
אפליקציות ושירותיםתודה על השיתוף המעניין!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Tuesday in
אפליקציות ושירותיםובנתיים הדקס לא עובד למי ששדרג ל one ui7 ואנחנו תקועים עם "קישור הטלפון" הנוראי של מיקרוסופט🫤
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Tuesday in
אפליקציות ושירותים- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Tuesday in
אפליקציות ושירותיםתכלס עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלפון שלי למחשב עם דקס, שזה היה מאוד נוח
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Tuesday in
אפליקציות ושירותיםלדעתי עוד מוקדם מדי לקבוע לגבי הקישוריות, וכולי תקווה שסמסונג תלביש על הפיתוח של גוגל את התוספות שלו.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
9 hours ago in
אפליקציות ושירותיםלצערי מאז שיש לי S25 אין לי ולא יהיה לי יותר שימוש ב DEX החוטי. לא יודע למה לחזור אחורה עשור ולבטל אפשרויות אלחוטיות. לא אחבר את המכשיר עם כבל לטלויזיה, צריך עוד כבל נוסף לזה שיסתובב לי על שולחן, לא תודה.
לצערי התוכנה של מיקרוסקופט Phone Link זוועתית ברמות על, כל יישום שמפעילים הוא מבקש לפתוח את המכשיר מה שהופך את התכונה לסיוט מיותר. אם אני צריך את המכשיר לידי וכל הזמן לפתוח אותו אז היישום הזה מיותר. על מה הם חושבים שם? שלא לדבר שאין להם אפשרות לפתוח חלונות עם יישומים כמו בטאבלט אלה רק mirror מטופש של מסך הנייד כאשר הגדלה והקטנה של החלון סתם עושה zoom לחלון ושום דבר אחר. ב DEX היו חלונות אמיתיים וכל הקטע של עבודה ב PC היא שיש מסך ענק וחלונות גדולים מאפשרים לקבל יותר תוכן ! הבנתי של DEX החדש מבוסס Google חוזרים חלונות המלאים וטוב שכך. אבל יש כבל, אז לא שמיש.
אז לצערי סמסונג עשו שינמוך ואין חלופה. בעבר השתמשתי ב DEX ל PC וזה עבד סביר (היו כמה באגים מעצבנים) ועכשיו אין לי יותר כלום. חזרתי לימים S7 של פעם, אין DEX, אין קישור טוב למחשב. לא אשתמש לעולם עם שום כבל לחבר מכשיר. יש היום טכנולוגיות אלחוטיות מדהימות ומי שדורש כבל חי בעבר ולא חי את העתיד. סמסונג ראו שהשימוש ב DEX כנראה לא רחב מספיק וכמו עם העט פיטרו כמה מהנדסים או העבירו אותם למשהו אחר עם עצירת פיתוח יישום ה DEX (שגם ככה פותח על אש קטנה שנים).
חבל שכך, אבל זה מה יש. אם בסוף יתאפשר לחבר את המכשיר למסך מחשב בצורה אלחוטית אשמח מאוד.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 hours ago in
אפליקציות ושירותים- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 hours ago in