Original topic:

לא מצליחה להתקין אפליקציות חנות Google play

(Topic created on: 04-22-2022 08:24 AM)
645 Views
אנונומי
Active Level 2
Options
אפליקציות ושירותים
כתוב לי כאשר מנסה להתקין יישום שהוא בהמתנה...משהו יכול לעזור אם גם אצלו זה ככה מה יכולה להיות הבעייה. 
Adam_Mordehai
Active Level 10
אפליקציות ושירותים
@אנונומי

התיקון עבור galaxy note 20 ultra

היכנס/י אל הגדרות > ישומיים > בחיפוש רשומם/י
אם הטלפון בעברית = חנות
אם באנגלית = Google
היכנס/י אל האפליקציה של החנות > אחסון > נקה מטמון
לאחר מכן גם נקה נתונים
לאחר יש להיכנס לחנות, היא יכולה להיפתח הרבה זמן (עד 2 דקות) לאחר מכן הבעיה לא אמורה לחזור

אם עזרתי אשמח שתלחץ על התגובה שלי
שלוש נקודות > קבל פיתרון
0 Likes
אפליקציות ושירותים
היה לי את זה גם השבוע באיזה יום .. זה תקלה בחנות ומסתדר אחרי כמה שעות
0 Likes
MonSamsung
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
לפעמים הוא מוגדר להורדה רק ב Wi-Fi, וכשאין לו קליטה, הוא בהמתנה. היכנס להגדרות בחנות גוגל > העדפות רשת > העדפות של הורדות אפליקציות, וגם ב עדכון אוטומטי של אפליקציות, בדוק אם בשניהם ניתן תמיד ולא רק דרך Wi Fi
0 Likes
אפליקציות ושירותים
נסיתי גם בווי פי לא נותן לי, לפני יותר משבוע הורדתי אפליקציה ולא עשיתי כל שינוי בהגדרות.
0 Likes
אפליקציות ושירותים
זאת הודעה שהייתה בחנות סטורי, לא יודעת האם זה קשור. Screenshot_20220421-215158_Galaxy Store.jpg
0 Likes
MonSamsung
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
נראה שזה קשור רק לגלקסי סטור ולא לגוגל פליי.
גם לי היה אץ הקטע הזה עם ההמתנה שבוע שעבר. כיביתי והדלקתי את האפשרויות שציינתי לך למעלה וזה הסתדר, על נתונים ניידים.
ואולי כמו שאמרו פה לפניי יש תקלה בחנות. .נשמח להתעדכן מה קורה, אם הסתדרת או לא
0 Likes
אפליקציות ושירותים
אצלי הבעיה חנות play כיבתי והדלקתי כמה פעמים כלום לא עוזר וגם לא עושה עידכון לאפלקציות אומר שהם בהמתנה.
0 Likes
MonSamsung
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
לפעמים יש אפליקציה אחת שתוקעת הכל. נסי לבטל הכל (שיפסיק להמתין ויפסיק לעדכן) ולעדכן אחד אחד. תתחילי באפליקציה שהכי חשובה לך לעדכן כרגע
0 Likes
IrisA
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים

היי ההודעה שמופיעה בGalaxy Store מתריעה שלא יהיה שירות בתאריך 26.04 למשך כשעתיים ולא קש/ורה לבעיה שאת מתארת בחנות Play.

מציעה לצרף תמונת מסך מתוך החנות Play, את לא מצליחה להוריד כל יישום או יישום מסוים?

0 Likes
אפליקציות ושירותים
היי, למען האמת נסיתי כל יישום ולא הוריד. וגם לא היה מעדכן אפליקציות לפני שעה נסיתי לעדכן אפליקציה אחת בנפרד ואז התחיל לאט לאט, יש אפליקציה לפני שניסתי להוריד כל פעם הייתי רוצה לבטל אותה האפליקציה חנות הייתה נתקעת.. ובסוף הסתדר לבד.. כמו שאמר מישהו למעלה שקרה לו המקרה הזה לכמה ימים.
0 Likes