שלוםשוב אני והפעם אתגר ה aodהאם יש מצב לאפשר סיבוב מסך בזמן ש aod מוצג?לא קבוע אלא בהתאם למצב המכשירקרי כמו בתצוגה רגילה אם אנכי או מאוזןובסבוב המכשיר... View Post
שלוםשוב אני והפעם אתגר ה aodהאם יש מצב לאפשר סיבוב מסך בזמן ש aod מוצג?לא קבוע אלא בהתאם למצב המכשירקרי כמו בתצוגה רגילה אם אנכי או מאוזןובסבוב המכשיר... View Post
אני לא יודע למה זה קורה אבל מרגיש לי שהטלפון אוהב להיות חם לפעמים סתם ככה ללא שימוש מיוחד View Post
שלום רב למרות שאני מגדיר ב google chrom ש pdf ייפתח מייד ללא הורדתו לאפלקציית my files אלא הור מוריד ושומר את ה pdf שמהאיך אני אפסיק את זה שלא כל pdf... View Post
למישהו יש בעיה בלהתחבר ל Galaxy buds 3 pro מאז העדכון תוכנה של ה one ui7 View Post
מישהו יודע איך אני מוריד חבילת קול לשפה העברית? (כשאני לוחץ על אישור זה פשוט מעביר אותי לחנות של גלקסי) (יש לי 22 ultra) תודה רבה View Post
משתמש בs23 View Post
העידכון האחרון שינה בצורה קיצונית את הניראות של הטלפון ולא לטובה...השורות של האפליקציות גדולות בצורה מיותרת.העיצוב החדש של המצלמה גרוע מאוד,הכל קטן... View Post
איך ניתן לשנות רקע לאיש קשר אחד שהוא מתקשר ולא לכל שיחה שנכנסת? View Post
לפני שמוצעים איפוס ליצרן בדרך כלל מבצעים גיבויים.השאלה אם הגיבוי מגבה גם את הקבצים שלי, כי נראה לי שלא. קצת לא הגיוני View Post
היי, יש לעוד מישהו בעיה לחבר את המדפסת HP עם HP Smart לאחר עדכון UI 7 ל-S24 Ultra? View Post