לא הצלחתי לפתוח את המצלמה דרך עט (s pen). ניסיתי להיכנס להגדרות, אבל לא מצאתי שם שום דבר רלוונטי. אשמח לעזרתכם. תודה. View Post
לא הצלחתי לפתוח את המצלמה דרך עט (s pen). ניסיתי להיכנס להגדרות, אבל לא מצאתי שם שום דבר רלוונטי. אשמח לעזרתכם. תודה. View Post
שלום, שוב אנישמעתי שב one ui 7 ניתן להגדיר ווידג'טים משלי (מאפליקציות אחרות למשל שעון) במקום השעון של aod ושל מסך הנעילההאם זה נכון?אם כן - איך... View Post
היי הבן שלו לאחר העדכון חווה תקלה מוזרה בoneui7 השיחה מתעכבת ומתנתקת לאחר כמה שניות יש דרך לסדר אבל מרגיזוראיתי לעוד כמה אנשים יש View Post
שבת שלום חברים, על פי המדליף התורכי Toprak, העידכון הקרוב שכולל עידכון אבטחה של מאי יהיה בגודל 1.4 GB. משמעותי יותר מה 700 MB שקיבלנו לחודש אפריל עם... View Post
היי לאחר העדכון המבורך ההתראות אצלי במסך הנעילה מופיעות בצבע שחור ולא שקוף כמו שהיה לי , ובמסך ההתראות זה שקוף לא מצאתי דרך לסדר את זה .. View Post
יש לי את ה Galaxy S23 והעדכון של One Ui 7 לא מגיע לי למרות שזה אמור להגיע לטלפון שלי היום View Post
מתי העדכון יוצא לs22 אולטרה והפעם שסמסונג יענו לי אם אנשים לא רוצים לענות אז שסמסנוג יענו לי אם אנשים כל כך אומרים שאני חופר אז שסמסונג יענו View Post
עדכון פשוט מדהים כל הכבוד לסמסונג באמת מערכת הפעלה יצרתי מסך בית לטעמי משהו מדהים אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה כל הכבוד סמסונג תמשיכו ככה תביאו לנו עוד... View Post
הי יש לי בעיה קטנה בניו בר בתוצאות ספורט למעלה בצד ימין התוצאה הפוכה זה מבלבל מאד ואני לוחץ על התוצאה הוא מראה לי 3 אפס לאתלטיקו מדריד View Post
שמתם לב שרקע השיחה השתנה לצבע לא יפה וכאשר בוחרים את מה שנתנו מובנה זה לא משנה את זה זה נשאר על אותו הדבר אני מדבר על רקע שיחה יוצאת או נכנסת View Post
User | Likes Count |
---|---|
488 | |
383 | |
314 | |
311 | |
240 |