Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

לא הצלחתי לפתוח את המצלמה דרך עט (s pen). ניסיתי להיכנס להגדרות, אבל לא מצאתי שם שום דבר רלוונטי. אשמח לעזרתכם. תודה. View Post

שלום,  שוב אנישמעתי שב one ui 7 ניתן להגדיר ווידג'טים משלי (מאפליקציות אחרות למשל שעון) במקום השעון של aod ושל מסך הנעילההאם זה נכון?אם כן - איך... View Post

היי הבן שלו לאחר העדכון חווה תקלה מוזרה בoneui7 השיחה מתעכבת ומתנתקת לאחר כמה שניות יש דרך לסדר אבל מרגיזוראיתי לעוד כמה אנשים יש  View Post

יש לי את ה Galaxy S23 והעדכון של One Ui 7 לא מגיע לי למרות שזה אמור להגיע לטלפון שלי היום View Post

מתי העדכון יוצא לs22 אולטרה והפעם שסמסונג יענו לי אם אנשים לא רוצים לענות אז שסמסנוג יענו לי אם אנשים כל כך אומרים שאני חופר אז שסמסונג יענו View Post

עדכון פשוט מדהים כל הכבוד לסמסונג באמת מערכת הפעלה יצרתי מסך בית לטעמי משהו מדהים אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה כל הכבוד סמסונג תמשיכו ככה תביאו לנו עוד... View Post

הי יש לי בעיה קטנה בניו בר בתוצאות ספורט למעלה בצד ימין התוצאה הפוכה זה מבלבל מאד ואני לוחץ על התוצאה הוא מראה לי 3 אפס לאתלטיקו מדריד View Post

שמתם לב שרקע השיחה השתנה לצבע לא יפה וכאשר בוחרים את מה שנתנו מובנה זה לא משנה את זה זה נשאר על אותו הדבר אני מדבר על רקע שיחה יוצאת או נכנסת  View Post