קיבלתי עדכון אבטחה לגלקסי שלי😄גם אתם? View Post
קיבלתי עדכון אבטחה לגלקסי שלי😄גם אתם? View Post
עדכון לס25 אולטרה ולסדרת הס25 תהנו View Post
אני לא מקבל באופן אוטומטי את העדכון משום שכנראה המכשיר לא רשמי. למרות שבהגדרות מכשיר רשום שהמכשיר כן רשמי.האם מישהו יכול לעזור לי לבצע את העדכון בצורה... View Post
אני לא כל כך מבין למה זה לא עושה לי רקע מטושטש למישהו יש פתרונות? View Post
לא מוצאת את אפליקציית bixby במכשיר למרות שעשיתי עדכון היום. לחצן צידי לא פותח את זה ולא שום דבר אחר.אשמח לעזרה View Post
כמה בעיות בגלקסי זה כבר מציקפעם היה כפתור הקלטת שיחות ומחקו אותועכשיו שוב נפתחה אופציה אבל היא לא עובדת, שולח אותי להגדרות ושם זה נתקע View Post
שלום לכולם, כידוע יצא גירסה חדשה ששוקלת 1.2GB וסמסונג לא נתנה מידע על תיקונים. (כרגע מותקנת לי גירסה של צרפת לאחר שבצעתי שינוי של csc)לגבי בעיות עם... View Post
יום טוב לכולנושוחרר היום עדכון לגוגל פליי . נדרשת הפעלה מחדש אחרי ההתקנה.ממליץ להתקין כי זו בטיחות , גוגל פליי חייבת להיות הכי בטוחה.בהצלחהיום רגוע View Post
היום יצא עדכון אבטחה של חודש יוני לסדרת s25 בקוריאה.איפה עידכון השני הגדול של מאי שיצא בכל אירופה לסדרת s25? הרבה בלגן בארץ סמסונג. מקור: x View Post
שמתי לב שיש לי צריכה מוגברת של שירותי גוגל אתמול במקרה עשיתי עדכון של הגדרות אבטחה אולי בגלל זה ?לעוד מישהו קורה ?זה צורך הרבה סוללהעשיתי ניקוי מטמון View Post
User | Likes Count |
---|---|
525 | |
376 | |
241 | |
218 | |
215 |