לאחר העדכון האחרון אמרו שיהיה אפשר לראות עדכוני מניות בnew bar דרך הnew brief, אבל אני עדין לא רואה. למרות שהוספתי מניות מועדפות לגוגל חדשות שלי.... View Post
לאחר העדכון האחרון אמרו שיהיה אפשר לראות עדכוני מניות בnew bar דרך הnew brief, אבל אני עדין לא רואה. למרות שהוספתי מניות מועדפות לגוגל חדשות שלי.... View Post
HiCan you please add the signal app into the dual messenger in samsung ? View Post
סוף סוף בדיוק לאחר 35 יום!!! סמסונג הוציאה עדכון מערכת מעל חצי ג'יגה לסדרת גלקסי S 25 הכולל את עדכון האבטחה של אוקטובר!!!... View Post
הייאחרי עדכון תוכנה one ui 8לא מופיעה אופציה מצב AI בגפדפן גוגלמישהו יודע איך מסדרים? View Post
שלום לכל החברים, סמסונג החלו בהפצה רחבה של עידכון אוקטובר לסדרת s25. מי שמתכנן לעשות root בעתיד, אל תתעדכנו. ה bootloader עולה לגירסה 6 ולא ניתן לשנמך... View Post
בטלפון הקודם(NOTE 10) הייתה תמיכה בעברית.תכונה זו הוסרה ב GALAXY S24 ULTRA.חבל מאוד. זה תכונה שמאפשרת תרגום מהיר של מילה בלי להעתיק אותה או לתרגם את... View Post
מאז העידכון של one 8 כשאני לוחצת על מקש הנעילה מימין, אני לא רואה מי שלח לי הודעה אלא רק אייקון של וואטסאפ בלי יכולת לראות ממי ההודעה. ההגדרות... View Post
האם יש אפשרות להגדיר בהגדרות או באפשרויות למפתחים שהנתונים יפעלו לפי איזה רשת שיותר חזקה ושיתחלף באופן אוטומטי לפי הרשת שיציבה יותר ברשתות 5G/4G מה... View Post
כמה זמן לכם מחזיקה סוללה ביום והאם 11 שעות זה בסדר לגלקסי אולטרה 22 View Post
User | Likes Count |
---|---|
480 | |
245 | |
214 | |
160 | |
147 |