- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Friday in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Friday in
Galaxy Sיפה. בתקווה שיום אחד סמסונג יעברו לזכוכית ספיר ואז מגיני המסך יתייתרו כמעט לגמרי.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Friday (Last edited Friday ) in
Galaxy Sלגבי שריטות זכוכית ספיר יותר מומלצת אך גם יותר יקרה והיא גם עבה משמעותית לכן פחות מתאימה לסמאטפונים, בגלל זה חלק מהשעונים החכמים עם הזכוכית הזו כי יותר סביר ששעון יקבל שריטה מאשר ייפול וישבר לעומת סמאטפון שסיכוי גבוה יותר שייפול ואין יותר מידי חשיבות לעובי.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Friday in
Galaxy Sת'אמת אני פחות דואג מנפילות בפרט עם המסכים השטוחים. מאחר והקייס גבוה יותר מהמסך. זה נכון למקרים שהמסך יפול על משהו חד אבל אז אין יתרון לאף זכוכית. מה שמפריע לי יותר הן השריטות וקורא טביעת האצבע, וזכוכית ספיר תפתור את שניהם.
מהנסיון שהיה לי עם שעוני הגלקסי שמגיעים עם זכוכית ספיר, הם נפלו אין סוף פעמים פייס דאון, קיבלו מכות, ומה לא, ותמיד הזכוכית שרדה, ללא מגנים כלשהן.
זוהי חווית שימוש אחרת לגמרי במכשיר.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Galaxy Sלגבי טביעת אצבע אני בספק שזכוכית ספיר תיהיה טובה יותר כי היא עבה יותר, עניין טביעת אצבע קשור יותר לסורק עצמו ואני מסכים שהוא צריך להשתפר.
הזכויות המודרניות כמו הגורילה ויקטוס 2/+ עושות שילוב כמעט מושלם בין עמידות לשריטות , אולי בגלל הציפוי מסך נגד השקתפויות פגע מעט בעמידות לשריטות אך עדיין הזכוכית עמידה מאוד. ושסמסונג מפתחת זכוכית חדשה יחד עם קורנינג היא לא צריכה להתייחס למקרים ספציפים (מגן עם שוליים גבוהים) אלה להתייחס לכל המקרים הנפוצים גם מי שמסתובב בלי מגן אחורי או מגן ללא שוליים בכלל.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Friday in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Friday in
Galaxy Sנראה איך זה יעמוד בבדיקות השונות. טוב מאוד שיש כל הזמן התקדמות בנושא. כמו איציק, גם אני אשמח להפתר מהמגן מסך שלי 🙂 .
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Friday in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Galaxy Sבכל זאת, במילותיו החכמות של זאק מJRE: "Glass is glass, and glass breaks."
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Saturday in
Galaxy S