Original topic:

Galaxy S25 Edge המכשיר הראשון עם Gorilla Glass Ceramic 2

(Topic created on: Friday)
14 Views
ShakedBaram
Active Level 7
Options
Galaxy S
סמסונג חשפו ש-Galaxy S25 Edge יהיה המכשיר הראשון עם Gorilla Glass Ceramic 2 בעצם, זה שילוב של זכוכית וקרמיקה שתאפשר הגנה הרבה יותר טובה על המסך של המכשיר. זה משלב את שני האלמנטים בשביל להשיג חסינות לשבירה וגם לשריטות. 

image

10 Comments
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 3
Galaxy S

יפה. בתקווה שיום אחד סמסונג יעברו לזכוכית ספיר ואז מגיני המסך יתייתרו כמעט לגמרי.

DANI_M
Expert Level 2
Galaxy S
איזאק, דווקא זכוכית ספיר אומנם חזקה יותר אך יותר רגישה יותר לנפילות בגלל שהיא קשיחה יותר ופחות גמישה וסופגת את הזעזועים, אני דווקא מאוד מרוצה מהזכוכית מסך מהדורות האחרונים בסדרת הs , זכוכית מאוד עמידה הן לשירטות והן לנפילות.

לגבי שריטות זכוכית ספיר יותר מומלצת אך גם יותר יקרה והיא גם עבה משמעותית לכן פחות מתאימה לסמאטפונים, בגלל זה חלק מהשעונים החכמים עם הזכוכית הזו כי יותר סביר ששעון יקבל שריטה מאשר ייפול וישבר לעומת סמאטפון שסיכוי גבוה יותר שייפול ואין יותר מידי חשיבות לעובי.
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 3
Galaxy S

ת'אמת אני פחות דואג מנפילות בפרט עם המסכים השטוחים. מאחר והקייס גבוה יותר מהמסך. זה נכון למקרים שהמסך יפול על משהו חד אבל אז אין יתרון לאף זכוכית. מה שמפריע לי יותר הן השריטות וקורא טביעת האצבע, וזכוכית ספיר תפתור את שניהם.

מהנסיון שהיה לי עם שעוני הגלקסי שמגיעים עם זכוכית ספיר, הם נפלו אין סוף פעמים פייס דאון, קיבלו מכות, ומה לא, ותמיד הזכוכית שרדה, ללא מגנים כלשהן.

זוהי חווית שימוש אחרת לגמרי במכשיר.

DANI_M
Expert Level 2
Galaxy S
העניין הוא גם שהזכוכית ספיר פחות מתאימה לסמאטפונים במיוחד שעם הזמן הם נהנים דקים וקלים יותר וגם בלי קשר לזה שזכוכית יקרה יותר .
לגבי טביעת אצבע אני בספק שזכוכית ספיר תיהיה טובה יותר כי היא עבה יותר, עניין טביעת אצבע קשור יותר לסורק עצמו ואני מסכים שהוא צריך להשתפר.

הזכויות המודרניות כמו הגורילה ויקטוס 2/+ עושות שילוב כמעט מושלם בין עמידות לשריטות , אולי בגלל הציפוי מסך נגד השקתפויות פגע מעט בעמידות לשריטות אך עדיין הזכוכית עמידה מאוד. ושסמסונג מפתחת זכוכית חדשה יחד עם קורנינג היא לא צריכה להתייחס למקרים ספציפים (מגן עם שוליים גבוהים) אלה להתייחס לכל המקרים הנפוצים גם מי שמסתובב בלי מגן אחורי או מגן ללא שוליים בכלל.
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 3
Galaxy S
עניין טביעת האצבע מושפע מאוד ממגן המסך מאחר והוא אולטרסוני ולא אופטי. בקוראים אופטיים כמעט ואין בעיה. אני מציע פשרה, זכוכית משולבת קרמיקה וספיר.
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

נראה איך זה יעמוד בבדיקות השונות. טוב מאוד שיש כל הזמן התקדמות בנושא. כמו איציק, גם אני אשמח להפתר מהמגן מסך שלי 🙂 .

NadavILR
Expert Level 5
Galaxy S
תודה על השיתוף!!
amir_ha
Active Level 5
Galaxy S
מעניין, נראה מה ייצא מזה
בכל זאת, במילותיו החכמות של זאק מJRE: "Glass is glass, and glass breaks."
David95
Active Level 6
Galaxy S