Original topic:

🏋 למה אני חייב לעשות אימון כושר רק כדי להשתמש בטלפון שלי?

(Topic created on: 03-26-2023 12:30 PM)
86 Views
oriel
Expert Level 1
Options
Galaxy S
היי, חברים, 
אפשר לדבר רגע? אוקי, אני אוהב את הטלפונים של סמסונג, אני באמת אוהב. 

🐘 אבל אפשר לדבר על הפיל הגדול בחדר (או יותר נכון, בכיס שלי)? 

🤳למה מכשירי הדגל האחרונים של סמסונג כל כך גדולים וכבדים? 
זוכרים את הימים הטובים (פברואר 2019) של סמסונג, שבהם היו מכשירי דגל מתקדמים וקלים? אז אלההיו ימים.

🪶 אני מתכוון, מה קרה למכשיר המצויין של סמסונג, גלקסי S10+? היה לו כל התכונות של המילה אחרונה בתחום, ומצלמה מתקדמת ביותר (לא 200 מגה ולא 5 מצלמות אבל מספיק מתקדמת לזמנו), אבל היה עדיין קל משקל וקל לשימוש עם יד אחת. 

💪 היום, כשאני מחזיק בגלקסי S23, זה מרגיש מעולה - כמו ה-S10+ אבל אם רוצים את המכשיר המתקדם ביותר והכי טוב של סמסונג: אולטרה 23 שיש לי, צריך להוסיף עוד 60 גרם למשקל ולסחוב מסך כה גדול שיכול לשמש גם כגלשן!🏂

🧑‍💻 אני מבין את סמסונג, הם רוצים לתת לנו את כל הטכנולוגיות המתקדמות הטובות והמגניבות ביותר שיש להם, אבל האם צריך לעשות זאת על חשבון המשקל הכבד? אני לא רוצה להרגיש שאני מתאמן כל פעם שאני מבצע פעולה עם הטלפון שלי.

🫶 אז, מה דעתכם? יש סיכוי לקבל את כל התכונות המדהימות והטכנולוגיות האחרונות של סמסונג, אבל להשאיר את המכשיר קל מספיק כדי להחזיק בו בכף יד אחת?

🌍 בתקווה לעולם ירוק וקל יותר,
מעריץ של סמסונג שנמאס לו להרגיש כמו מפתח גוף בכל פעם שהוא בודק את הסמארטפון שלו
5 Comments
נחום
Expert Level 5
Galaxy S
אני בטוח שזה עוד יקרה
Avichai
Expert Level 4
Galaxy S
וכשהיית קונה נוט המשקל היה אותו משקל לא?
אני מבין שבאולטרה יש דברים שאין בפלוס אבל תאר לך כאילו היינו חוזרים ל2019 שאז גם הנוט היה יותר מהפלוס...
תחליט איפה אתה נמצא🤷🏻
oriel
Expert Level 1
Galaxy S
הנוט 10 שיצא ב-2019 והגלקסי S10+ שיצא גם באותה שנה קצת לפניו, שקלו בערך אותו דבר.

ועוד לא דיברתי על הקרינה שלהם שהייתה פחות מפי-5 מהמכשירים היום.
Avichai
Expert Level 4
Galaxy S
לפי מה שאתה אומר אין למה להתקדם טכנולוגית כי זה מוסיף משקל, ברור לך שזה לא הגיוני...
אמנם כן המטרה בסוף לייצר אותן טכנולוגיות בפחות משקל...

לגבי קרינה תשמע אני אפילו לא אתייחס לזה, אבל מובן לך שככה המציאות, הטלפון הוא לא הדבר היחיד שפולט קרינה ובטח ובטח שלא מסוכנת (לפחות ברמה שבה הוא מאושר...)
ברגע שאתה שם מגן אחורי ומגן מסך זה מפחית את הקרינה.

בסוף בסוף, ברור שהיינו רוצים לשמור על כל היתרונות שהיו בעבר, אבל ככה לא ניתן להתקדם, אין מה לעשות תמיד יהיו פשרות, תמיד יהיו חסרונות, אבל גם אותם מנסים לשפר וישפרו.
אני לא בא ואומר גם שאין מה לעורר את הנושא הזה, דוקא זה טוב שאתה מעלה את זה כי כך זה גם יעורר את סמסונג לשים את הנושא בראש הרשימה ולא בעתיד הקרוב-רחוק, אבל כן גם צריך לדעת שיש איזון בין הדברים...
oriel
Expert Level 1
Galaxy S

עד S10+ המכשירים באופן כללי נהיו קטנים יותר עם הזמן (לפני כ-20 שנה המכשירים היו כבדים) ואחריו, המכשירים שוב נהיו כבדים וגדולים.

לא דיברתי על סכנה בקרינה, דיברתי על זה שיש כמעט פי 6 קרינה יותר בהשוואה בין מכשירי הדגל של סמסונג. כלומר, לא רק המשקל והמסך גדלו, גם הקרינה.