Original topic:

גלקסי S20FE 5G - המכשיר הטוב של השנה

(Topic created on: 01-07-2021 10:32 PM)
527 Views
Digitai
Options
Galaxy S

המכשיר הטוב של השנההמכשיר הטוב של השנה
אם גם אתם.ן גיקים של טכנולוגיה וסלולר, אתם בטח מכירים את MKBHD וערוץ היוטיוב המצויין שלו!
הפוסט האחרון שלו לשנה, The Best of Smartphones in 2020!

ובמקום הראשון (מתוך כלמיני קטגוריות) בקטגוריה "הסמארטפון הטוב של השנה" לא אחר מה S20FE!

הנימוקים לטייטל המרשים הזה היו מגוונות ובעיקר בשל ההקשבה של סמסונג לקהל ויצירת מכשיר Top-Specs במחיר נורמלי ותחרותי ביותר. (דקה 20:55)
 https://www.youtube.com/watch?v=e6_t26Q9aVM&t=1252s

מה דעתכם? 
ה S20FE הוא משהו חריג וייחודי ל 2020 או שסמסונג ימשיכו בכיוון הזה?

12 Comments
MonSamsung
Expert Level 5
Galaxy S
אני גם ממש אוהבת אותו... עוד לא החלטתי אפילו למה... והאמת מקווה שימשכו לחדש גם אותו כדי שהכייף לא ייעלם.. אם יהיה 21 אני כנראה אקנה 😄 מחכה לראות!
Galaxy S

ניסחת את המחשבה שלי בול!
"ממש אוהב אותו ולא יודע לומר למה".
אני עד עכשיו מתלבט אם להשאיר את ה +S20 או להשאר רק עם ה S20FE 5G (ולהשתדרג ל +S21 אם תהיה ממש הפתעה במערך הצילום)

MonSamsung
Expert Level 5
Galaxy S
😅 אני את ה s20 ultra העברתי הלאה , ועכשיו מחכה לעדכון החדש, וכשיצא, s20 fe יהיה הטלפון העיקרי שלי. מחכה ממש. לך באמת יותר חשוב מערך הצילום כי אתה צלם, מבחינתי אם ישאר ככה, גם יהיה מעולה. לי יותר חשוב עמידות חזקה, סוללה חזקה, ושלא יהיה עדין מידי.
Galaxy S

נתת לי פה נקודה למחשבה...
להעביר את ה S20plus לאחי אחרי העדכון ל UI3 (ככה אוכל לבקר אותו מדי פעם וללטף אותו)
(את המכשיר. לא את אחי! 🤦‍)

MonSamsung
Expert Level 5
Galaxy S
חחחחחחחחחחחחח כן, גם אני העברתי בתוך המשפחה 😍 ככה זה גם נשאר קרוב וגם מישהו שאנחנו אוהבים נהנה מיזה....
LiamBuhbut
Expert Level 5
Galaxy S
מכשיר מעולה!
Galaxy S

לגמרי!
האמת? המצלמה שלו הפתיעה אותי.
בחלק מהמקרים הוא חד יותר מהS20+ (וכן. אני Pixel Peeper), אבל הדבר שהכי הפיל אותי, היתה איכות הוידאו. הטווח הדינמי שלו הרבה יותר טוב מה+ ברמה שהייתי חייב לעשות עוד 2 השוואות בשביל להבין מה אני רואה.
תענוג!

MonSamsung
Expert Level 5
Galaxy S
אני אמנם לא הכי מבינה בכל הצילום הזה והנתונים וכו'... אבל רק יודעת ומרגישה שכייף לצלם איתו ושהתמונות יוצאות מעולה!!
Galaxy S

אני חייב לעשות שירשור תמונות בין כל הממברס שיש להם גם אותו וגם מכשיר אחר מהסדרה...